FőoldalKonstruktőrDVI, HDMI, USB, ethernet ... mind ESD védelmet igényel
2012. március 30., péntek ::

DVI, HDMI, USB, ethernet ... mind ESD védelmet igényel

A DVIULC6 monolitikus áramkör a nagysebességű jelek ESD védelemére. Garancia a megbízhatóságra és hosszú élettartamra, kifejezetten ipari környezetbe ajánlva

Biztosan volt már olyan berendezése, mely különösebb ok nélkül tönkrement, vagy ami rosszabb, megmagyarázhatatlan leállásokkal kezdett produkálni. Ennek oka nagy valószínűséggel az elektrosztatikus energiák által okozott károsodás. Az ilyen károsodás eredménye sosem kellemes és gyakran nehezen észrevehető. Az esetek többségében pedig elegendő lenne, ha a berendezés tartalmazna ESD védelmi modult. Az ilyen alkatrészek ára gyakran a töredéke a lehetséges kárnak, melyet az ESD (electrostatic discharge) okozhat. A statikus elektromosság elleni hatékony védelemhez általában két fő feltételt kell teljesíteni: a megfelelő védőalkatrészeket kell használni és a nyomtatott áramkört gondosan kell megtervezni a parazitív indukció minimalizálásával.

Előnyök/tulajdonságok:

  1. 4 jel ESD védelme
  2. Megfelel az IEC61000-4-2 level 4 szabványnak
  3. Védhető vele a táp is (Vbus)
  4. Ultra alacsony kapacitás 0,6pF/865 MHz
  5. Kiváló adatintegritás, használható akár 1,65 Gbit/s sebességig
  6. Gyors válaszidő
  7. SOT23-6L SMD tokozás
  8. A monolitikus integrációnak köszönhetően magasabb megbízhatóság

A DVIULC6-4SC6 egy modern alkatrész az ST Microelectronics-tól a nagysebességű interfészek, mint a DVI, HDMI, IEEE1394, USB, ethernet, videó és a telekommunikációs berendezések SIM kártyái széles skálájának ESD védelmére. A miniatűr SOT23-6L SMD tokozással akár 4 független jelet is védhet a táplálással együtt (Vbus/GND) az integrált transil-nak köszönhetően. Az ultra alacsony 0,6 pF kapacitással, valamint a GND-vel szemben és az egyes bemenetek közötti megfelelő kapacitással biztosítja a jelek magas fokú integritását, de biztosítja a problémamentes védelmet a páros jelek esetében is aszimmetrikus torzítás nélkül akár 1,65 Gbit/s sebességig. A DVIULC6-4SC6 egy integrált monolitikus áramkör magas fokú megbízhatósággal, mely biztosítja az ESD szabványoknak való megfelelőséget berendezés szinten, és így a magasabb rendszerszintű ellenállóságot is.

Részletes leírást a DVIULC6-4SC6 adatlapján találhat.

Érdeklődés esetén lépjen velünk kapcsolatba az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A SOS electronic honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény