FőoldalKonstruktőrKiváló grafikai fejlesztőkörnyezet TFT kijelzőkhöz
2012. március 28., szerda ::

Kiváló grafikai fejlesztőkörnyezet TFT kijelzőkhöz

A grafikus felület programozása ennél már nem is lehetne egyszerűbb. A 4D Systems egy kiváló grafikus szerkesztő környezetet biztosít a TFT kijelzőihez, mely tovább feszegeti a grafikus felület kialakítása során az egyszerűség és gyorsaság határait

A 4D ViSi lehetővé teszi, hogy nagyon egyszerűen és intuitíven helyezhesse el a grafikus vezérlő és megjelenítő elemeket úgy, ahogy azokat megjeleníteni szeretné a 4D Systems kijelző moduljain. Ennek eredményeként a grafikus interfészt rendkívül gyorsan létrehozhatja és koncentrálhat a lényegre, azaz magára az alkalmazásra. Más szóval, az idejét annak szentelheti "amit az alkalmazásnak el kell látnia" és nem annak "hogyan nézzen ki".
A 4D ViSi része a szabadon letölthető 4D Workshop3 IDE - Alpha programnak. A 4D ViSi egy hatékony szoftver, mely lehetővé teszi a kívánt grafikus felület azonnali megtekintését a 4D kijelző modulokon. A 4D ViSi számos analóg műszerlapot, számlapot és gombot tartalmaz, melyeket egyszerű húzással (drag&drop) elhelyezhet a megfelelő helyre. Minden elem széleskörű beállítási lehetőségekkel rendelkezik. Nem szükséges a kódot állandóan betölteni a kijelző modulba a megtekintéshez minden változtatás után, megtekintheti a számítógépe monitorán is. Ezt követően egyetlen kattintással elhelyezheti a megfelelő kódot a programjában. A fejlesztő környezetben való munkát az alábbi rövid videóban tekintheti meg.


A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény