FőoldalKonstruktőrFarnell: új karbantartási és gyártási termékkatalógus nyomtatott és online változatban
2011. november 25., péntek ::

Farnell: új karbantartási és gyártási termékkatalógus nyomtatott és online változatban

A Farnell külön katalógusban foglalta össze mindazokat a termékeit, amelyeket a karbantartók és a gyártásban dolgozók igényelnek a leggyakrabban. A katalógus 300-nál is több vezető gyártó termékeit gyűjti össze több mint 500 oldalas terjedelemben, és számos termékcsaládot ölel fel a csatlakozóktól és kábelektől az elemeken és vizsgáló- és mérőműszereken át egészen a forrasztástechnikai eszközökig és relékig

A Farnell - sokcsatornás elérési filozófiájának megfelelően - válaszolt azokra az igényekre, amelyek a katalógus nyomtatott és digitális formában való elérhetőségét egyaránt szorgalmazták. A legfrissebb változat 17 000 gondosan válogatott terméket foglal magában, ezáltal értékes referenciaként szolgál az európai tervezőknek és gyártásban dolgozó szakembereknek.
Az új katalógus online, interaktív változatát egész Európára érvényes, dinamikus árkalkulációs funkcióval is készülnek kiegészíteni, A cég iPad-kompatibilis katalógusának ez év áprilisi sikeres bemutatkozása után a karbantartó- és gyártóeszköz-katalógust is megjelentetik iPad-, iPhone- és Android-kompatibilis változatokban, amely lehetővé teszi, hogy a katalógus a "mozgó felhasználók" számára is elérhető legyen táblaszámítógépük vagy okostelefonjuk használatával is.
"A többcsatornás kereskedelmi megközelítésünk révén a felhasználók a termékek és szolgáltatások legjobb és legszélesebb választékához férhetnek hozzá a weben - saját nemzeti nyelvükön is" - nyilatkozta Neil Harrison, a Farnell Europe elnöke. "A felhasználóinkhoz fűződő erős kapcsolat révén tudjuk, mit tartanak értékesnek, és ezek között az is szerepel, hogy belelapozhassanak egy katalógusba. Szeretnénk számukra is a legnagyobb felhasználói élményt nyújtani, akár digitális, akár nyomtatott katalógust értenek ez alatt. Bízunk abban, hogy ezek az új változatok kiegészítik létező online szolgáltatásainkat, amelyeket ügyintéző weblapjainkon, az element14 közösségi portálon és az utóbbiba épített knode-szolgáltatásunkon át érhetnek el ügyfeleink."
A Farnell elkötelezett abban, hogy csökkentse működésének környezeti hatásait. Ennek keretén belül gondosan ügyel arra, hogy nyomtatott anyagaik környezetbarát papírok és festékek felhasználásával készüljenek. Hogy a cég széles körben elérhető bizalomerősítő akciótervének részeként folytathassa a megoldás belső és külső előnyeinek kihasználását, a Farnell nagyon komolyan veszi a cég társadalmi felelősségét és a közösség iránti elkötelezettségét.

A Farnell honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény