FőoldalKonstruktőrRFID-megoldások a Parallax-tól
2011. szeptember 21., szerda ::

RFID-megoldások a Parallax-tól

A BASIC Stamp áramköreiről és robotjairól ismert Parallax cég különböző RFID-megoldásokat is ajánl ügyfeleinek. A soros, ill. USB csatlakozású RFID-olvasó és RFID író/olvasó modulok mellett RFID-kártyát, kulcstartót és különböző méretű korongokat is kínál rendkívül kedvező áron, akár nettó 140 forint alatt is

A bankkártyaméretű RFID-kártya, a kulcstartó és az 50, ill. 25 mm átmérőjű korongok az egyik legelterjedtebb EM4100 család áramköreivel készülnek. Ezen a 125 kHz-es, 40 bites, csak olvasható egyedi azonosítóval ellátott eszközöknek a kezeléséhez a Parallax antennával egybeintegrált olvasómodulokat is kínál, igény szerint RS-232-, ill. USB-csatlakozással.
Azon felhasználóknak is megoldást nyújt a cég, akik a kártyán lévő egyedi azonosító mellett egyéb, tetszés szerint módosítható adatokat is szeretnének tárolni. Az EM4x50 chipre épülő, bankkártya-méretű RFID-kártya 32 bites egyedi azonosítóval és 116 bájt felhasználói adat tárolására alkalmas memóriával rendelkezik, amely 32 bites jelszóval védhető. Az írható kártyák kezeléséhez a Parallax külön modult készített, amely RS-232 porton keresztül kommunikál a külvilággal.

A Parallax honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény