FőoldalGyártósorDigitális mikromérleg laboratóriumi célokra
2020. április 20., hétfő ::

Digitális mikromérleg laboratóriumi célokra

A RADWAG kínálatában egyik legfrissebb szériája a SNYERGY LAB, amely a tömegmérési megoldások egyik legkifinomultabb eszköze A SYNERGY LAB sorozatú mikromérlegek egyedülálló pontosságot, megismételhetőséget és megbízhatóságot kínálnak, és laboratóriumi felhasználásra készültek. A sorozat egyik új darabja a XA 4Y.M.A PLUS típusnévre hallgat, egyedi ismertetőjegye pedig az 1 µg leolvashatósági felbontás

Az XA 4Y.M.A PLUS mikromérleg kétpontos, precíziós állítása különféle tömegmérési alkalmazásokat tesz lehetővé, kiküszöbölve a linearitási hibákat. Az innovatív nyomáskiegyenlítő rendszer pedig stabil, nyomásváltozás hatásaitól mentes méréseket biztosít. Az XA 4Y.M.A PLUS mikromérleg automatikus szintező rendszerrel rendelkezik, amely munkaterületi dőlésre és egyéb pontatlanságokra is kompenzációt nyújt. Az ajtónyitás és –zárás a precíziós követelményeknek megfelelően sima és csendes, vibrációmentessége biztosítja a mérési eredmények valódiságát.

Az XA 4Y.M.A PLUS mikromérlegben az elektrosztatika hatását a tömegmérési eredményre nézve kiküszöbölték egy speciális, antisztatikus bevonat felvitelével az üvegtáblákra, illetve egy ionizátor beépítésével. A berendezés a pozitív és negatív ionok hatását is kompenzálja, az aktivitásról LED-es visszajelző fény tájékoztat. Az XA 4Y.M.A PLUS mikromérleg működése intelligensnek tekinthető tömegmérés szempontjából abban a tekintetben, hogy a rá helyezett tömegnek megfelelően, automatikusan választ felbontást és méréshatárt, a minimális mintatömeg ezáltal 30%-kal javulhat.

Az XA 4Y.M.A PLUS komoly beépített szenzorállománnyal is rendelkezik, így amikor a fedélzeti szenzorok a környezeti paraméterekben és szintben jelentős változást mérnek, a mikromérleg figyelmeztetéssel hívja fel a figyelmet a potenciális mérési hibaforrásra. Az XA 4Y.M.A PLUS kompatibilis a 21 CFR part 11-ben található követelményekkel, illetve az EU GMP 4. szakasz 11. függelékének rendelkezéseivel, ami azt jelenti, hogy el vannak látva olyan biztonságtechnikai és monitorozási szolgáltatásokkal, amelyeket bizonyos felhasználási feltételek előírnak (jelszavas védelem, automatikus kijelentkezés, adatmentés, auditkezelés stb.). Az XA 4Y.M.A PLUS mikromérleg 5,7 hüvelyk képátlójú érintőkijelzővel rendelkezik, amelyen keresztül a kezelés intuitív és hatékony. A vezeték nélküli kommunikációt is támogató XA 4Y.M.A PLUS-hoz Android és iOS kompatibilis mobilalkalmazás is jár.

A RADWAG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény