FőoldalGyártósorÚj, hasznos funkciók a SMT-gépcsaládban
2016. december 12., hétfő ::

Új, hasznos funkciók a SMT-gépcsaládban

A Yamaha Motor Corporation USA bejelentette a Modular Mounters SMT-beültető megoldásaihoz elérhető új szoftverfunkciókat, amelyek célja a termelékenység növelése és a karbantartás egyszerűsítése. Az új funkciók között a Nozzle Health Care, Maintenance Monitor, e-Vision és a New Grouping Optimization fantázianevű megoldások találhatók

A Nozzle Health Care feladata, hogy ellenőrzés alatt tartsa a beültetőfej állapotát, akár a felhasználó által beállított periódusokban, akár pedig tisztítás után. A gép megvizsgálja a fej külsejét szennyeződések vagy más idegen anyagok után kutatva, ellenőrzi funkcionalitását, eltömődöttségét, középpontosságát és az O-gyűrű állapotát is.
Az új Maintenance Monitor a karbantartás elősegítésére hivatott azáltal, hogy támogatja az operátort egy megfelelő karbantartási terv implementálásával, amelyen a könnyen értelmezhető Maintenance Monitor interfész vezeti végig.
Az e-Vision segítségével a gépek teljesítménye finomhangolható és a gyártástechnológiai mérnökökhöz képest kevésbé képzett operátorok számára is elérhetővé tesz teljesítményfokozó lehetőségeket (algoritmus-választás, alkatrész-méretvétel stb.).
A New Grouping Optimization funkció egy gyártástervező alkalmazás, amely különösen a közepes és nagy gyártmányféleséget jelentő, kifejezetten szerződéses elektronikai gyártókra jellemző környezetben bizonyulhat hasznosnak.

A Yamaha honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény