FőoldalGyártósorKi tud a legjobban forrasztani?
2015. október 20., kedd ::

Ki tud a legjobban forrasztani?

Megint erős mezőny várható az IPC kézi forrasztási versenyén a müncheni productronica kiállítás IPC standján (A2-405), 2015. november 10 és 13 között, minden nap. Az előző versenyen 2013-ban magyar versenyző szerezte meg a 2. helyet! Érdemes tehát szerencsét próbálni!

A résztvevőknek az adott alkatrészekből és nyomtatott áramköri lapból, az adott eszközökkel egy működő elektronikát kell építeniük legfeljebb 60 perc alatt. A munka elbírálását IPC-A-610 mestertrénerek végzik az időeredmények és az IPC-A-610 szabványban a 3. termékosztályra előírt követelmények szerint.

A győztes jutalma 300€, és esély arra, hogy részt vegyen az IPC világversenyén Las Vegasban. A 2. és 3. helyezet is pénzdíjat kap.

Regisztráláshoz csak ide kell kattintania. A Microsolder Kft. az IPC kiállításának támogatója, és szívesen biztosít tolmácsolást, vagy más segítséget (pl. vásárbelépőt) a magyar indulóknak. Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A Microsolder Kft. munkatársaival a kiállításon is bármikor felveheti a kapcsolatot: (+36-20) 464-1303

Díjátadás: november 13-án pénteken, 14:00 órakor, A1 csarnok, Speakers Corner
(Ha valaki a díjátadáskor már nem lesz ott, nem kizáró ok a versenyből, megkapja a díjat itthon.)

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény