FőoldalKonstruktőrelectronica 2024 – Elektronikai világvásár és konferencia
2024. szeptember 12., csütörtök ::

electronica 2024 – Elektronikai világvásár és konferencia

Ősszel ismét, mintegy 70 000 szakember gyűlik össze Münchenben! Amikor az ipar legkiválóbb szakértői az All Electric Society keretein belül eszmét cserélnek a mesterséges intelligenciáról, vagy egy globális vállalat vezérigazgatója start up-cégek alapítóival ebédel, akkor újra electronica!

Az electronica az elektronikai ipar legkiemelkedőbb eseménye, egyúttal a tudásmegosztás fóruma is. Így nem meglepő, hogy számos új technológia, fejlesztés mutatkozik be a müncheni vásáron, lehetőséget nyújtva a látogatóknak, hogy nyomon kövessék az aktuális trendeket, fejlesztéseket. A nemzetközi és inspiráló esemény az elektronikai ipar szinte minden területét lefedi, bemutatva a legújabb innovatív megoldásokat, technológiákat.

Évek óta egyre nagyobb hangsúlyt kap a rendezvényen a fenntarthatóság, amely nem csupán a gyártástechnológia környezetkímélőbb megoldásairól szól, hanem arról is, milyen lehetőségeket kínálnak elektronikai megoldások a körforgásos gazdaság megvalósítására. A járműelektronika is egyre nagyobb teret kap a rendezvényen, jól tükrözve, mennyire meghatározó tényező az autógyártás az elektronikai ipar fejlődésében. Az Automotive Konferencián választ kaphat arra is, hogy hogyan válik az autó IoT-eszközzé, és milyen innovatív trendek, megoldások mentén halad előre az elektromos autók fejlesztése, gyártása.

A electronica hagyományosan két évente kerül megrendezésre. 2022-ben a 4 nap alatt 102 országból 69 783 látogató kereste fel a müncheni vásárközpontot. A 14 csarnokban, 150 000 m2-en 51 országból 2140 kiállító kapott helyet.

Az idei kiállítás főbb témakörei a fentieken túl: autóelektronika, kijelző technológia, elektromechanika / rendszerperifériák, elektronikai tervezés, beágyazott rendszerek, EMS, félvezetők, nyomtatott áramkörök és egyéb áramköri hordozók, tesztelés és méréstechnika, mikro- és nanorendszerek, passzív alkatrészek, szenzorok, nagyfeszültségű rendszerek, rendszerelemek, wireless technológia, egyéb szolgáltatások az elektronikai ipar számára.

A kiállítást gazdag keretprogram kíséri: konferenciák, fórumok, egyéb kísérő események. A SEMICON Europa és az electronica 2024 párhuzamosan kerülnek megrendezésre.

A kiállítás nem csupán a szakmai eszmecserére kínál kiváló lehetőséget, de a mérnöki karrier építéséhez is nagyszerű alkalom.

Ne hagyja ki az év legjelentősebb eseményét, látogasson el az electronicára, Münchenbe! A vásár honlapján a belépőjegyek gyorsan és kényelmesen megvehetők, illetve beválthatók a vendégjegyek.

Aktuális információk: www.electronica.de

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény