FőoldalArchívumNyerjen Microchip PICDEM 2 Plus demókártyát!
2009. szeptember 02., szerda ::

Nyerjen Microchip PICDEM 2 Plus demókártyát!

Microchip PICDEM 2 Plus demókártya
Vegyen részt az ELEKTROnet nyereményjátékában, és nyerje meg a Microchip PICDEM 2 demókártyát! Az új, bővített tudású kártya rendelkezik ICD porttal, integrált folyadékkristályos kijelzővel, hangkeltő egységgel és hőmérsékletszenzorral is, a flash-alapú mikrokontrolleres alkalmazások tervezőinek azonnali indulási lehetőséget biztosít a tervezésben



A kártya és a perifériakészlet tudásának demonstrálására a szoftverrel feltöltött, a csomag részeként érkező PIC18F452 mikrokontroller használható. Az előtelepített szoftver valós idejű óraként állítja be a kontrollert, és méri a helyi hőmérsékletet, amelyet az LCD-n meg is jelenít. A piezo hangkeltő egységre közvetlenül rákerülő PWM jellel az eszköz hangkeltő képességei is megvizsgálhatók, az aktív RS-232 port és kártyára integrált soros EEPROM, valamint a bőséggel rendelkezésre álló fejlesztői kártyaterület szintén kiváló projektfejlesztési alapot biztosít. A csomag tartalmaz egy második, szintén saját demószoftveres, flash-alapú, PIC16F877 típusszámú mikrovezérlőt is.
A programozási algoritmus áttanulmányozására és módosítására a fejlesztőknek a mellékelt forráskódok alapján is lehetősége nyílik, továbbá az MPLAB® In-Circuit Debugger 2-vel rendelkező felhasználók élvezhetik a demókártyával szállított, flash-alapú mikrovezérlők in-circuit hibavadászati támogatását is.
A PICDEM 2 Plus Demonstration Board egymagában és az MPLAB ICD 2 Evaluation Kit részeként is elérhető, amely utóbbi készletben tápegység, soros adatkábel és USB kábel is megtalálható.
Ha szeretne pályázni és eséllyel indulni a Microchip PICDEM 2 Plus demókártyáért folyó versenyben, töltse ki adataival a www.microchip-comp.com/enet-picdem2 webcímen található űrlapot!

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény