FőoldalArchívum6 GHz-es , szélessávú SMD reléket mutatott be a Teledyne
2009. augusztus 17., hétfő ::

6 GHz-es , szélessávú SMD reléket mutatott be a Teledyne

6 GHz-es SMD relé
A Teledyne Relays vállalat bejelentette SRF300/SRF303 sorozatú, ultraminiatűr, TO-5 tokozású relé termékeit.A könnyen használható alternatívát kínáló, felületszerelést támogató relék kézi szerszámokkal is egyszerűen kivehetők és beilleszthetők. A valódi hermetikus tokozás lehetővé teszi az RoHS forrasztási és egyéb folyamatokhoz szükséges hőmérsékletek elviselését, valamint az elmerítéses tisztítás alkalmazását is


A DC ... 6 GHz frekvenciasávban működő relé mikrohullámú üregrezonátorokkal működik, lehetővé téve a nagyfrekvenciás működést kis beiktatási és reflexiós veszteség, valamint kiváló szigetelés mellett. A relék rendelkeznek két további csatlakozási ponttal is az ügyfél igényei szerint. A Teledyne új reléi a hagyományos relékhez képest kisebb kártyahelyet igényelnek, és kétféle, 450 mW (SRF300 sorozat) és 200 mW (SRF303 sorozat) működési teljesítménnyel kaphatók. A -55 ... +85 °C működési hőmérséklettartományú relék ellenállása a rázkódással és ütődéssel szemben is jelentős.

Az SRF300 és SRF303 sorozatú reléket a gyártó nagysebességű, digitális kapcsolásra, WiMAX, tesztelési és mérési, UWB stb. alkalmazásokra ajánlja. A 99,7%-ban ónt, 0,3%-ban rezet tartalmazó kivezetések jóvoltából a relék RoHS-kompatibilis változatban is kaphatók, ezeket a /R megjelöléssel illették (pl. SRF303-5/R). A /R utótag nélküli, nem RoHS-kompatibilis változatok kivezetései Sn60 vagy Sn63 felülettel rendelkeznek.

További információ

Lambert Miklós

ELEKTRONET szerkesztőbizottság elnöke

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény