FőoldalArchívumPrecízebb motorsebesség-szabályozás az LCR Electronics új zárthurkú, triakos vezérlőkártyáival
2009. június 05., péntek ::

Precízebb motorsebesség-szabályozás az LCR Electronics új zárthurkú, triakos vezérlőkártyáival

Precíziós triakos motorfordulatszám-szabályozó elektronika
Az EMI szűrőket és különféle elektronikai alkatrészeket végfelhasználói, katonai és távközlési célokra gyártó LCR Electronics vállalat bejelentette EC102 és EC103 sorozatú "intelligens" digitális, triakos, zárthurkú vezérlőkártyáit, amelyek ±2% pontosságú motorsebesség-szabályozást valósítanak meg.A kártyák kivételes szabályozási pontossága és kedvező ára lehetővé teszi, hogy a termékeket kereskedelmi és végfelhasználói alkalmazásokban, egyebek mellett konyhai gépekben alkalmazzák


A gyári beállítás függvényében az EC102 és EC103 a változó feszültségű vagy változó frekvenciájú szenzor-visszacsatolást is feldolgozza, innen ered a nagy pontosságú sebességszabályozás. A két kártya vezérlését lágystartra optimalizálták, így univerzális motorokkal hosszú élettartamú végtermékek fejlesztését teszi lehetővé.
Az EC102 teljesítményrendszere a tápvonalra galvanikusan csatlakozik, az EC103 bemenetei ezzel szemben el vannak szigetelve a váltakozó áramú hálózattól. Mindkét kártya tartalmaz kétirányú elektronikus kapcsolót (triakot), amely triggerelt állapotban mindkét irányban képes áramot vezetni. A zárthurkú felépítés lehetővé teszi változó bemenetek esetén a sebességszabályozást egyebek mellett szabályozó gomb vagy előbeállítás esetén is, gombokkal és kapcsolókkal egyaránt. A táp- és státuszindikátorok szerepét nagy fényerejű LED-ek töltik be a kártyákon. Az opcionális alakkövető lakkozással is ellátott, RoHS-kompatibilis kártyák működési hőmérséklettartománya -40 ... 85 °C.

További információ

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény