FőoldalArchívumElektronikai cég az innovációs pályázat győztesei között
2009. május 25., hétfő ::

Elektronikai cég az innovációs pályázat győztesei között

Újabb 10 vállalat nyert el vissza nem térítendő támogatást vállalati technológiai innováció megvalósításához több mint félmilliárd forint értékben az Új Magyarország Fejlesztési Terv gazdaságfejlesztési programjában - közölte a Magyar Gazdaságfejlesztő Központ (MAG) Zrt.


A vállalati innovációs pályázaton (GOP-2009-1.3.1/A) a vállalati technológiai innováció megvalósításához minimum 15 millió forint, maximum 350 millió forint igényelhető, legfeljebb az összköltség 45 százalékáig. A mostani nyertesek között a jászberényi Pro Patria Electronics Mérnöki Fejlesztő és Szolgáltató Kft. (PPE) valósítja meg a legnagyobb értékű fejlesztést, amelyhez több mint 200 millió forint uniós támogatást nyert.
A PPE forgalmát tekintve a védelmi-biztonsági technika területén működő legnagyobb hazai magánvállalat. Fő működési területe a mikrohullámú technológiák alkalmazása.
A vállalati technológiai innováció megvalósítását támogató pályázatra továbbra is lehet jelentkezni, a következő beadási fordulót május 15-én zárják, majd ezt követően két hónapon belül, július végén hirdetnek újabb nyerteseket. A Gazdaságfejlesztési Operatív Programban (GOP) és a közép-magyarországi tükörkiírással együtt a vállalati innováció megvalósításának támogatására mintegy 10 milliárd forint keret áll még rendelkezésre.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény