FőoldalArchívumFluke 215C/225C Color ScopeMeter a Distrelectől
2009. április 14., kedd ::

Fluke 215C/225C Color ScopeMeter a Distrelectől

Color ScopeMeter gyűjtősín stabilitás-ellenőrzéssel, ipari gyűjtősín-rendszerekhez


A Fluke 199C és 196C típusú Color Scope­Meter alapelvét követő 225C és 216C modellek rendelkeznek az említett mérőműszerek összes funkcionális jellemzőjével, emellett kiterjedt tesztelési funkciókat kínálnak számos ipari gyűjtősínrendszer jeleinek vizsgálatára. Gyűjtősín-stabilitás vizsgálati üzemmódban a Scope-Meterek végrehajtják a gyűjtősínrendszer villamos jeleinek automatikus elemzését, és a paramétereket összehasonlítják a megfelelő, az adott gyűjtősínrendszerre érvényes ipari szabványok előírt értékeivel. A felhasználó másik lehetősége egy úgynevezett "szemábra"-kijelzés választása, a jel általános minőségi jellemzőinek gyors és egyszerű vizsgálata céljára.
A megfelelő ipari szabvánnyal vagy a felhasználó által definiált referenciaértékekkel való összehasonlítás alapján a műszer a paramétereket automatikusan "Jó", "Gyenge" vagy "Rossz" kategóriákba sorolja be. A műszer minden mért paramétert egy pillanatnyi értékkel, valamint egy, előre meghatározott időintervallumokban mért statisztikai minimum- és maximumértékkel ábrázol. Kijelzi az alkalmazott referenciaértéket is, hogy a felhasználó jobb áttekintést kaphasson a rendszer viselkedéséről. A vizsgált paraméterek közé tartozik a jel amplitúdója, az előfeszültség, a felfutási és lefutási idők, a dzsitter, a lineáris torzítási tényező és a zavarószintek (sávon belüli és sávon kívüli zajszintek), az aktuális ipari szabványban szereplő követelményektől függően.
Cikkszám: 917055

Ingyenes DISTRELEC-telefon-, és -faxszám a magyar vásárlók részére!
A DISTRELEC, az Ön elektronikai disztribútora komplex szolgáltatást nyújt a magyar vásárlók számára: ingyenes telefon-, és faxszám, új katalógus magyar nyelven, bővült termékkínálattal és kedvező árakkal
A DISTRELEC terjedelmes minőségi termék­programmal - több mint 600 neves márkagyártótól - átfogó kínálattal rendelkezik az elektronika, elektrotechnika, méréstechnika, automatizálás, pneumatika, szerszámok és segédanyagok terén.
Az egyes termékcsaládok skáláját bővítettük és a bevált kínálatot új termékcsoportokkal gazdagítottuk.
Szállítási határidő 48 óra. A szállítási költség - rendelésenként - mennyiségtől és súlytól függetlenül 5 EUR + áfa.
A nyomtatott elektronikai katalóguson kívül a teljes program természetesen a DISTRELEC honlapján is megtalálható. E-commerce megoldásainkkal teljes, vállalata akár egyéni igényeihez igazított elektronikai katalógushoz juthat, amellyel pénzt és időt takaríthat meg.

További információ

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény