FőoldalArchívumNational Instruments a Magyarregula 2009 Szakkiállításon
2009. március 12., csütörtök ::

National Instruments a Magyarregula 2009 Szakkiállításon

A National Instruments, az egyik világvezető cég a virtuális műszerezés, valamint a mérési és automatizálási rendszerek területén, idén is részt vesz a legnagyobb hazai ipari szakkiállításon, a Magyarregula 2009-en. A vásár 2009. március 24. és 27. között kerül megrendezésre a budapesti Syma Rendezvénycsarnokban


A cég hazai képviselete idén is legújabb termékeit mutatja be a hatékony folyamatirányítás és mérésadatgyűjtés területéről.

A főbb újdonságok közé tartozik a LabVIEW grafikus fejlesztői környezet legújabb, 8.6-os verziójának bemutatása. A grafikus programozás eredendően párhuzamos természetére építve a LabVIEW 8.6 új eszközökkel segíti a mérnököket és alkalmazásfejlesztőket, hogy kihasználhassák a többmagos processzorok, az FPGA logikai áramkörök, valamint a vezeték nélküli (Wi-Fi) kommunikáció nyújtotta előnyöket.

Bemutatásra kerülnek továbbá a National Instruments új Single-Board RIO eszközei, amelyek alacsony költségű integrált hardveropciót kínálnak a testreszabott, illetve beágyazott rendszerek bármely elemének fejlesztésére, a termelékenység növelése és rövidebb piacra kerülési idő mellett.

További újdonság az NI PXIe-5663 6,6 GHz RF vektor-jelanalizátor és az NI PXIe-5673 6,6 GHz RF vektor-jelgenerátor. Ezek a termékek teljes mértékben kihasználják a többmagos processzorok nagy teljesítményét, valamint ideálisak a nagysebességű RF és vezeték nélküli automatizált tesztkörnyezetekhez. Ennek köszönhetően a mérnökök jelentősen rövidebb idő alatt tudják a legtöbb általános RF mérést elvégezni, mint a hagyományos műszerekkel.

A National Instruments 10 új Wi-Fi és Ethernet adatgyűjtő (DAQ) eszközét is bemutatja a kiállításon. Az új vezeték nélküli és Ethernet adatgyűjtő eszközökben megtalálható mind a beépített jelkondicionálás, mind az elektromos, fizikai, mechanikai és akusztikai érzékelőkkel való közvetlen összekapcsolhatóság lehetősége.

Várjuk szeretettel a C/803-as standon!

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény