FőoldalArchívumIsmerje meg jobban a Farnellt és csapatát!
2008. december 02., kedd ::

Ismerje meg jobban a Farnellt és csapatát!

Az 1939-ben alapított Farnell globális, vezető katalógus disztribútora az elektronikus, elektromos, ipari, karbantartási és üzemeltetési (MRO – karbantartás, javítás, üzemeltetés) termékeknek – gyors és egyszerű hozzáférést biztosít több mint 450 000 raktározott áruhoz a nap 24 órájában, az év 365 napján.


A beszerzők, a tervező- és karbantartó mérnökök számára rugalmas megrendelési módokat kínálunk különböző csatornákon keresztül és különböző szállítási lehetőségekkel, hogy megfeleljenek az egyéni igényeknek is.

Általunk hozzáférhet az elektronikai piacon lévő legszélesebb és legújabb termékek köréhez, mint például az alábbiakhoz:

félvezetők, optoelektronikai alkatrészek, prototípuskészítés és tartozékok, passzív alkatrészek, csatlakozók, elektromechanikus termékek, automatizálás, tesztberendezések, audiovizuális termékek, ventillátorok, búrák, számítógép és iroda-berendezések, kéziszerszámok, gépi szerszámok, forrasztás, kapcsolók, világítás, szenzorok, karbantartás és javítás, egészségügy, biztonság és higiénia, tárolás és kezelés

és a legkedvedveltebb gyártóinkhoz:

Analog Devices, Pro-power, Microchip, Multicomp, Molex, Linear Technology, Texas Instruments, Tenma, 3M, Cirrus, Omron OCB, Powerex, Freescale, ST Microelectronics, AVX, Cypress, Vishay, ON Semiconductor, Tyco, Murata, Avago, Intersil, Epcos, Ezurio, Fairchild, Maxim, NXP, National Semiconductor, Infineon, Rohm, Altera, Hammond, Amphenol, Atmel, Honeywell, Micrel, Phoenix Contact, International Rectifier, Hirose, Semtech, Fluke, Lantronix, Tektronix, Duratool

Image Image

A bizalmáért cserébe az alábbiakat nyújtjuk:
• Több mint 450 000 termékhez való közvetlen hozzáférés az online katalógusunkban
• Több mint 1200 vezető gyártó termékei egy forrásból
• Élő Műszaki Chat – azonnali műszaki segítség
• Gyors, másnapi szállítás
• Csak 5 EUR szállítási költség online rendelés esetén!

Kérdése van?
Keresse fel ügyfélszolgálatunkat!

Image Image
Kuhn Rita
Sales Coordinator, Farnell Magyarország
Zöld szám: (06-80) 016-413
Telefon: (+44-870) 120-0109 (1256 mellék)
Fax: (+44-870) 120-0209
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Image Image
Tóth Nikolett
Sales Administrator, Farnell Magyarország
Zöld szám: (06-80) 016-413
Telefon: (+44-870) 120-0109 (4332 mellék)
Fax: (+44-870) 120-0209
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Találkozni szeretne?
Kérjen időpontot helyi képviselőnktől!

Image Image
László Imre
Key Account Manager HU + RO
Mobil: +36 20 7711744
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

, de a Farnell nem csak termékeket szállít. Támogató és információs szolgáltatásaink célja, hogy segítsenek az Ön vállalkozásának, vásárlás után is.

Farnell – a Premier Farnell tagja
A Farnell a Premier Farnell vállalatcsoport tagja, mely azt jelenti, hogy a csoporton belül Ön még több termékhez férhet hozzá. Amerikában jelen lévő disztribútorunkkal, a Newarkkal folytatott együttműködésünknek köszönhetően a Farnellnél valóban mindent megtalálhat!!

További információ

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény