FőoldalArchívumÚj erőmű automatizálási rendszer
2008. szeptember 24., szerda ::

Új erőmű automatizálási rendszer

Turbine Control System a Honeywelltől
A Turbine Control System több termék előállítását teszi lehetővé, illetve javítja az operátor hatékonyságát és fokozott biztonságot nyújt.Az új, integrált megoldásokat tartalmazó technológia úgy automatizálja az erőműveket, hogy az növeli az operátorok hatékonyságát és biztonságát, csökkenti a karbantartás költségeit és racionalizálja a teljes termelést.


A Honeywell úgy terjeszkedik az energiaipari termékek és a WGTCS vezető energetikai szervízszolgáltatásai vonatkozásában, hogy a teljes energiaipar számára kínálnak turbinavezérlő rendszereket. A Honeywell és a Wood Group egyesítette az Experion© Process Knowledge System (PKS) és a Turbine Control System rendszereit

A Honeywell vezeték nélküli technológiaválasztási lehetőséget kínál és fokozott megbízhatóságot ad az üzemek számára. A Honeywell bevezette az új XYR 3000 vezeték nélküli multiplexert, OneWireless portfolió legutolsó változatát, melynek segítségével tervezhető az üzemek fejlődése, megbízható felszerelést és teljes folyamat hatékonyságot nyújt.
Honeywell navigációs eszközök segítenek a sikeres landolásban a Marson. Május 25.-én landolt a NASA által küldött Phoenix Mars Lander a Marson. A fedélzeten két Honeywell gyártmány is megtalálható volt, egy kisméretű tehetetlenségi mérőkészlet (MIMUs) és egy radar magasságmérő rendszer, amelyek kulcsfontosságú szerepet játszottak a sikeres talajtérésnél. Továbbá Honeywell technológiával működik a kamera és a robotkar is, amely az elkövetkező 90 napban fogja biztosítani, hogy a küldetés minél tökéletesebb legyen.

További információ

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény