FőoldalArchívumGyorskasszát gyárt a Videoton Informatika Kft. az amerikai NCR cégnek
2010. december 03., péntek ::

Gyorskasszát gyárt a Videoton Informatika Kft. az amerikai NCR cégnek

A "fast lane" (gyorskassza) kulcsalkatrészeinek a Videoton lesz a legnagyobb gyártója Európában. Itthon a nagyobb áruházláncokban - mint Cora, Auchan, Tesco - lesznek elhelyezve ezek az új eszközök

Több mint 6000 szerelvényt fog gyártani a VT Informatika éves szinten, ami közel 3,5 millió euró árbevételt eredményez majd. A szériagyártás várhatóan december elején indul, s a mechanikai szerelvényeket Szigetszentmiklósra, az NCR magyarországi telephelyére fogja szállítani a Videoton leányvállalata, ahol a késztermékek összeszerelése folyik. A komplex szerelvények közel 70 alkatrészből állnak és a VT Informatika szinte teljes technológiai vertikumát átölelik. A préselt alkatrészek egy része a VT Informatika törökszentmiklósi telephelyén, a többiek pedig a leányvállalat székesfehérvári telephelyén kerülnek gyártásba.

Az amerikai NCR céggel az együttműködés 2007-ben kezdődött, amikor a VT Informatika Kft. az első megrendelését kapta különböző típusú pénzkiadó automatákba való lemezalkatrészek gyártására. Az NCR Corporation az információtechnológiai szegmensben, már több mint 120 éve tevékenykedő világcég. Világszerte piacvezető a bank automaták, a kereskedelemben használatos önkiszolgáló pénztárak, valamint az egészségügyben elterjedt önkiszolgáló check-in terminálok terén. A vállalat a világ 120 országában több mint 29.000 alkalmazottat foglalkoztat.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény