FőoldalArchívumA Sanwa Instrumentsről
2010. november 03., szerda ::

A Sanwa Instrumentsről

Megjelentek Magyarországon a világ 74 országában képviselettel rendelkező Sanwa Instruments (vezető japán műszergyártó) termékei. A forgalmazás a japán gyártó útmutatásai alapján, szerződött partnerek útján történik

A Sanwa Instruments kitűnő minőségű termékeket gyárt, piacképes áron. Termékeit az egyes országok statisztikái szerint mindenhol először a nagy, vezető pozíciót betöltő, a minőséget meghatározó elemként kezelő cégek (kutatás, fejlesztés, hadiipar, multinacionális cégek stb.) kezdik alkalmazni. Az egyes országok piacán a megjelenést az átgondolt, következetes, kapkodásoktól mentes marketingmunka segíti, amelynek fontos eleme a fokozatosság. Leginkább azok a cégek használják, akik ra­gaszkodnak a kitűnő minőség és az ésszerű ár kombinációjához, és az ilyen szervezetek rendelkeznek általában az elterjedt, rutinszerű használathoz szükséges munkahelyi kultúrával, szakmai és nyelvismerettel, innovációs lehetőségekkel is. A világ vezető cégei nagyra értékelik a termékek minőségét, megbízhatóságát, a finom, elegáns kidolgozást, a célszerűen összeválogatott funkcionalitást. Magyarországon a gyártó támogatásának köszönhetően a Sanwa Instruments termékek a rivális világmárkáknál olcsóbban kaphatóak.
A termékskála főbb részei: digitális és analóg multiméterek, szigetelésvizsgálók, fénymérők, optikai teljesítménymé­rők, lakatfogók, hőmérők, fordulatszám-mérők, hálózatba kapcsolható (LAN, Ethernet, USB) multiméterek, kábelteszterek stb.

Újdonság

Lakatfogó Lakatfogó
A Sanwa Instruments választékában megjelentek az összehajtható, nagy áram mérésére alkalmas műszerek. A sorozatban kétfajta szigetelésiellenállás-mérő és egy multiméter található. Behajtható, beépített, Hall-szondás lakatfogó segítségével AC/DC 100 A mérésére képesek.

A magyarországi forgalmazó, ELG honlapja

Kovács Péter

Az Elektronet magazin főszerkesztője...

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény