FőoldalArchívumA LeCroy WavePro 7 Zi sorozatú oszcilloszkópjai
2010. október 21., csütörtök ::

A LeCroy WavePro 7 Zi sorozatú oszcilloszkópjai

A jelhűség és az architektúra kombinációja maximálissá teszi a sebességet a teljesítőképesség valamennyi aspektusában, és ezzel a WavePro 7 Zi sorozatú oszcilloszkópok szinte új élményt nyújtanak az 1,5 GHz-től 6 GHz-ig terjedő sávszélességben. Minden csatornán található 50 W-os és 1 MW-os bemenet és 4 nagy sebességű bemenethez kapcsolódnak előlapi erősítők és analóg-digitális átalakítók

Az új Xstream II jelű architektúra 10 ... 20-szor gyorsabb hosszúmemória-teljesítményt biztosít, mint bármely más oszcilloszkóp. A LeCroy rugalmas és mély analizáló "toolbox"-ával kombinálva, a WavePro 7 Zi sorozat felejthetetlen élményt nyújt elektronikus készülékek hibamentesítésében ("debugging"), jóváhagyásában ("validation"), elemzésében és megfelelőségi vizsgálataiban.
Az oszcilloszkópsorozat legfontosabb műszaki paraméterei:

  • 1,5 ... 6 GHz sávszélesség
  • Xstream II architektúra
  • 10 ... 20-szor gyorsabb működés
  • 15,4 hüvelykes wide screen (széles képernyőjű) kijelző
  • TriggerScan: több esemény rögzítése
  • WaveScan: nagy teljesítményű kereső- és analízisfunkció.
A sorozat az alábbi típusjelzésű oszcilloszkópokat foglalja magában (valamennyi 4 csatornás, 50 W-os és 1 MW-os bemenetekkel, csatornánként 10 megapont memóriahosszúsággal rendelkező, digitális tárolós oszcilloszkóp, amelynek 15,4 hüvelykes WXGA színes kijelzője van). Az eltérő paramétereket az alábbi táblázat foglalja össze:
Összekapcsolt ("interleaved") üzemmódban a mintavételi sebesség és a csatornánkénti memóriahossz megkétszereződik (20 megaminta/csatorna).

A LeCroy honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény