FőoldalÜzletDebütál az InnoElectro Nagydíj!
2023. február 09., csütörtök ::

Debütál az InnoElectro Nagydíj!

Március 28-án, a MOM Rendezvényközpontban ismét megnyitja kapuit az InnoElectro Kiállítás és Konferencia a találkozás lehetőségét kínálva kiállítóknak, előadóknak, látogatóknak az elektronikai ipar minden területéről

A Magyarországi Elektronikai Társaság (MELT) rendezvénye a szakma széles részvételével és összefogásával valósul meg, melyen több mint 50 kiállító vesz részt. A MELT az idei évben is gazdag programmal várja az érdeklődőket a háromnapos konferencián és a kísérőeseményeken!

Ki a legjobb?

Az IPC International negyedik alkalommal szervez Magyarországon profiknak kézi forrasztási versenyt, melynek győztesei pénzjutalomban részesülnek. Nemcsak szakembereket, de lelkes diákokat is várnak a szervezők: a MELT középiskolai diákok számára rendez forrasztási versenyt! Ismét bemutatkozik a kiállításon a XXVI. Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny első három helyezettje.

A versenyekre jelentkezni az www.innoelectro.com oldalon lehet, ahol a megmérettetés menetéről, időpontjairól a szervezők részletes információval szolgálnak.

Díjazzuk az innovációt!

Az első alkalommal meghirdetett InnoElectro Nagydíjra a kiállítók egy-egy terméküket nevezhetik, amelyet valamilyen formában bemutatnak. Legyen az saját fejlesztésű, vagy akár forgalmazott eszköz, berendezés, vagy bármilyen termék, szoftver, szolgáltatás. A lényeg, hogy innovatív megoldású legyen, amely előremutató módon segíti az elektronikai ipar valamelyik területét. A nagydíjat háromtagú szakmai zsűri ítéli oda, melynek tagjai: Dr. Kazi Károly a MELT elnöke, a BHE Bonn Hungary Kft. ügyvezetője, Dr. Ábrahám László, a SENSIRION Kft. vezetője, az Együtt a Jövő Mérnökeiért Szövetség elnöke és Dr. Pap László, professor emeritus, BME Villamosmérnöki és Informatikai Kar.

Hibrid B2B

A HEPA, a MELT és az Enterprise Europe Network szervezésében kerül megrendezésre az InnoElectrohoz kapcsolódó B2B üzelti találkozó online és személyes jelenléttel. A fórumhoz ingyenesen lehet csatlakozni, mely csupán előzetes regisztrációt igényel: https://innoelectro-2023-expo.b2match.io!

Látogasson el ön is 2023. március 28–30-ig Budapesten a MOM Rendezvényközpontjába az InnoElectro Kiállítás és Konferenciára! Regisztráljon honlapunkon: www.innoelectro.com

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény