FőoldalÜzletÚj felsővezetők a 4iG tagcégeinél
2022. július 10., vasárnap ::

Új felsővezetők a 4iG tagcégeinél

A változások célja a telekommunikációs üzletág integrációs folyamatainak támogatása

A hazai és a nemzetközi távközlési piacon is meghatározó portfólióval rendelkező 4iG csoport áprilisban kezdte meg távközlési vállalatainak stratégiai átalakítását és a társaságok integrációját. A cég közleménye szerint a folyamat célja, hogy a vállalatok hatékonyabban használják ki a csoporton belüli együttműködési lehetőségeket, illetve az üzleti működés területein jelentkező szinergiákat. Mindezek részeként az akvizíciók, az értékesítés, vállalati integráció és műszaki konszolidáció területén új vezetők érkeznek a távközlési vállalatok élére.

Antenna Hungária Zrt.

A 4iG telekommunikációs portfólióját összefogó Antenna Hungária vezérigazgatói pozícióját július 1-től Király István tölti be. Feladatul az üzleti folyamatok összehangolását, a működési szinergiák kihasználásával a csoport eredményességének javítását, illetve a távközlési vállalatok közös fejlődési és üzleti stratégiájának meghatározását kapta.

DIGI Távközlési és Szolgáltató Kft.

Július 1-től a DIGI Távközlési Szolgáltató Kft. és leányvállalatai – az Invitel Zrt., a DIGI Infrastruktúra Zrt., és az i-TV Zrt. – irányítását ügyvezetőként Tábori Tamás veszi át Király Istvántól. Tábori Tamás feladata az üzleti működés hatékonyságának növelése, a DIGI csoport szolgáltatásainak fejleszte, illetve a társaság integrációra való felkészítése.

Invitech ICT Services Kft.

2022. július 1-től Bőthe Csaba az Invitech vezérigazgatója, aki a vállalat éléről leköszönő Gerald Grace feladatait veszi át. Bőthe – aki a Yetteltől érkezik – jól ismeri az Invitechet, hiszen 2018-2019 között már irányította a társaság marketing és üzleti támogatási területeit.

4iG International

A 4iG nemzetközi távközlési portfóliójának irányítására új szervezeti egység jön létre tiranai központtal. Ennek irányításával Budafoki Róbertet bízták meg és ő felel a montenegrói mobilszolgáltató ONE Crna Gora, valamint két albán telekommunikációs leányvállalat a ONE Telecommunications és az ALBtelecom működtetéséért és fejlesztéséért. Fő feladatául a két albániai leányvállalat egy márkanév alatt történő integrációjának, illetve egyesítésének felügyeletét kapta.

Forrás: 4iG

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény