FőoldalÜzletCélegyenesben az InnoElectro 2022
2022. február 24., csütörtök ::

Célegyenesben az InnoElectro 2022

Gazdag szakmai konferencia és program várja az InnoElectro látogatóit 2022. március 29–31-én, Budapesten, a MOM Sportközpontban! Az előadók nem csupán a tervezés és a gyártástechnológia legújabb, innovatív megoldásait mutatják majd be, de az IoT, a repülés és űripar, valamint a nagyteljesítményű számítógépek és a kvantuminformatikai is kiemelt helyet foglal el a konferencia programjában. A szakmai kérdések mellett az iparágat érintő kihívások és lehetőségek is terítékre kerülnek: a chipgyártás és -ellátás nehézségei, valamint a jövő innovációs ökoszisztémája…

Innováció a tervezésben, innováció a gyártásban

A Magyarországi Elektronikai Társaság (MELT) rendezvénye a szakmai széles részvételével és összefogásával valósul meg, melyen több több mint 50 kiállító vesz részt és 50 előadás hangzik majd el a három nap alatt, két előadóban. Vendégország: Franciaország.

Március 29., kedd

  • 10.30–13.00 Innováció a gyártásban (1) szekció – földszinti színpad
  • 10.30–13.00 Konstrukció (1) szekció – emeleti előadó
  • 14.00–17.00 Innováció a gyártásban (2) szekció – földszinti színpad
  • 13.30–17.00 Konstrukció (2) szekció – emeleti előadó

Március 30., szerda

  • 10.00–12.30 Iparági, gazdaság trendek szekció – földszinti színpad
    (Birkner Zoltán az NKFIH elnöke az InnoElectro fővédnöke köszöntője, a XXV. Országos Elektronikai Konstrukciós Verseny díjátadója)
  • 13.30–17.00 Innováció a gyártásban (3) szekció – földszinti színpad
  • 14.00–17.00 Nagy teljesítményű számítástechnika, kvantuminformatika szekció

Március 31., csütörtök

  • 10.00–13.00 Repülő és űripar – földszinti színpad
  • 10.00–13.00 Internet of Things – emeleti előadó

A konferencia programja részletesen a rendezvény honlapján érhető el ide kattintva!

Ki a legjobb a legjobbak között?

Az IPC idén is a profiknak szervez forrasztási versenyt, melyen a győztes 300 eurót vihet haza, de érdemes egy ugyanazon cégtől csapatban is indulni! Nem csak szakembereket, hanem lelkes diákokat is várunk, hiszen a MELT középiskolai diákok számára rendez forrasztási versenyt. A legügyesebb diák jutalma egy Ersa i-Con Pico forrasztóállomás. Részletes információk és nevezés honlapunkon!

Találkozzon leendő ügyfeleivel!

A gazdag konferencia program mellett személyes találkozóra is lehetőség nyílik nem csupán a rendezvény helyszínén, hanem az Enterprise Europe Networknek, valamint a HEPÁ-nak köszönhetően hibrid formában is. A találkozón a részvétel ingyenes, regisztrálni ide kattintva tud!

A MELT minden érdeklődőt vár a kiállításon és a konferencián március 29–31-ig a MOM Sportközpontban, 9–17 óráig (csütörtökön 15 óráig). A belépés az előzetesen regisztrált látogatóknak ingyenes.

Részletes információkért kövesse a rendezvényig folyamatosan frissülő honlapunkat, valamint közösség oldalainkat a Linkedin-en és a Facebookon.

www.innoelectro.com

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény