FőoldalÜzletAz LG megnyitotta virtuális HVAC bemutatótermét
2021. július 14., szerda ::

Az LG megnyitotta virtuális HVAC bemutatótermét

A legújabb technológiával készült interaktív tér látogatói bárhonnan, bármikor megismerkedhetnek az LG kereskedelmi és lakossági légtechnikai megoldásainak széles választékával

Elindította virtuális légtechnikai bemutatótermét az LG Electronics (LG), az új, interaktív online felületet látogatói mostantól bárhol, bármikor böngészhetnek a gyártó minőségi fűtő, légkondicionáló és szellőztető rendszereinek (HVAC) teljes kínálatában. Az intuitív online térben a vásárlók mindent megtudhatnak a termékekről, így a felület segít abban, hogy családok vagy a vállalatok a lehető legjobb döntést hozzák meg. A felületen az LG legújabb megoldásainak előnyeit — még nagyobb kényelem, még jobb minőségű beltéri levegő és könnyű kezelhetőség — különféle virtuális környezetekben fedezhetik fel a látogatók.

Az LG virtuális HVAC bemutatótermébe lépve a vendégek számos üzleti és lakossági élettér-kategória — lakás, családi ház, általános irodai környezet, irodaház, kereskedelmi helyiség, hotel – közül választhatnak. A felhasználók ez után szabadon körbejárhatják a kiválasztott háromdimenziós környezetet a számítógép egere vagy az érintőképernyő segítségével, az egyes modellekhez tartozó információkat — specifikáció, szolgáltatások, termékvideók és esettanulmányok — pedig a könnyen átlátható menüpontokra kattintva jeleníthetik meg. Az LG jól áttekinthető és használható, új virtuális platformja kiváló eszköz azon vásárlók, iparági szakértők és kereskedelmi partnerek számára, akik egészségesebb és kényelmesebb belső tereket szeretnének kialakítani.

A virtuális bemutatóterem lehetővé teszi, hogy a látogatók benézzenek a technológiai megoldások színfalai mögé. A képernyőn látható Airflow (légáramlás) és Piping (csővezetékek) gombokra kattintva a felhasználók megjeleníthetik, hogyan mozog a levegő egy légkondicionáló vagy légtisztító rendszerben, és hogyan áramlik a víz vagy a hűtőközeg a falba és padlóba épített csövekben. Még a különféle működési módok is megjeleníthetők virtuálisan, így a látogatók megnézhetik, hogyan változik a légmozgás az egyik, vagy a másik légkondicionáló megoldást használva. A technológiai, illetve tudományos háttér megértése mellett a bemutatóterem kiváló felület arra, hogy az érdeklődők valós környezetben is el tudják képzelni az eszközöket, hiszen a felületen azt is láthatják, hogyan passzol a termékek stílusos dizájnja a különféle virtuális belső terekhez.

A virtuális LG HVAC bemutatóterem egy izgalmas online felület, amely a felhasználók számára a vállalat legújabb, különféle életterekre optimalizált HVAC megoldásainak teljes megértését kínálja, így segít kitalálni, mely termékek illenek a leginkább a vásárló egyedi igényeihez. A bemutatóterem az LG elkötelezettségét is demonstrálja a fenntartható jövő mellett, hiszen az LG olyan technológiáira helyezi a hangsúlyt, mint az energiahatékony R1 kompresszor vagy a vállalat által az elsők között alkalmazott, környezetbarát R32 hűtőközeg.

Az LG sok éve kínál kiemelkedően hatékony és környezettudatos HVAC megoldásokat Európában, és továbbra is célja, hogy korszerű, lakossági és kereskedelmi célokra tervezett, környezetbarát megoldásaival kielégítse a kontinens vásárlóinak igényeit.

Az LG csak angol nyelven elérhető, virtuális HVAC bemutatótermét az érdeklődők számítógépről és okostelefonról bármikor megtekinthetik ide kattintva!

„A virtuális LG HVAC bemutatóterem lenyűgöző módon mutatja meg legújabb megoldásainkat, ráadásul bármikor, bárhonnan elérhető” — mondta James Lee, az LG Electronics háztartásigép és légkondicionáló üzletágának légtechnikai megoldásokért felelős vezetője. „Továbbra is fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy olyan HVAC termékeket alkossunk meg, melyek nem csak kényelmesebbé teszik majd az otthonokat és a kereskedelmi helyiségeket, de a felhasználók, a környezet és bolygónk jövője szempontjából is jobb választást jelentenek.”

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény