FőoldalÜzletÚj vezetőt neveztek ki a Telenor Magyarországnál
2021. július 05., hétfő ::

Új vezetőt neveztek ki a Telenor Magyarországnál

Pomezanski Máté irányítja a Telenor Magyarország digitális termékekért felelős igazgatóságát.

Pomezanski Máté Telenoros pályafutása előtt 8 évet töltött a Budapest Banknál, ahol marketingkommunikációval, valamint termékek, szolgáltatások fejlesztésével foglalkozott. Több hitelkártya és jelzáloghitel piaci bevezetésében is részt vett.

6 évvel ezelőtt szenior szegmens menedzserként kezdett a Telenor Magyarország post paid szegmens csapatában. Részt vett az első sikeres otthoni mobilinternetes tarifacsomagok kialakításában, a Telenor Blue, valamint a Hello Data lakossági számlás tarifaportfóliók megalkotásában. 2018 októbere óta a vállalati stratégiáért felelős divízióban vállalt kulcsszerepet az üzletfejlesztésben és a hosszú távú tervezésben. Legutóbbi projektjei között a hazai mobilszolgáltatás legizgalmasabb témája, az 5G bevezetése, valamint a Telenor B2B fix internet szolgáltatási stratégiájának megalkotása is szerepelt.

A digitális termékekért felelő igazgatóság, amelyet Pomezanski Máté irányít, kiemelt szerepet játszik abban, hogy a vállalatra a jövőben már ne csak mobilszolgáltatóként, de az online pénzügyi megoldások, a dolgok internete (IoT) és a felhőalapú informatika (Cloud) területén is egyre fontosabb partnerként tekintsenek majd az ügyfelek. A Telenornál arra számítanak, hogy a telekommunikációs szektor jövőjét ezen új szolgáltatások fogják meghatározni, így a részleg árbevétel-arányos súlyának jelentős növekedését célozták meg – olvasható a Telenor közleményében.

Forrás: Telenor

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény