FőoldalÜzletFelhőalapú adatbázis-szolgáltatás az Aruba Cloud-tól
2021. május 05., szerda ::

Felhőalapú adatbázis-szolgáltatás az Aruba Cloud-tól

A skálázható, biztonságos, nagy teljesítményű és költséghatékony Aruba DBaaS ideális erőforrás a felhőben tárolt adatok kezeléséhez. Megosztott vagy dedikált csomag részeként is elérhető

A nemzetközi háttérrel rendelkező Aruba Cloud Magyarországon is elérhetővé tette Database as a Service-megoldását (DbaaS), amely tökéletes technológiai környezetet biztosít a biztonságos felhőbeli adatkezeléshez, és mindenfajta üzleti alkalmazást támogat.

Az Aruba Cloud Platform as a Service-portfóliójának (PaaS) kibővítésével úgy szélesíti felhőszolgáltatásai körét, hogy nagy teljesítményű és rugalmas szolgáltatást nyújthasson a fejlesztőknek, informatikai tanácsadóknak, szoftverházaknak és informatikai vezetőknek, akik így saját alkalmazásaik létrehozására, fejlesztésére és tesztelésére koncentrálhatnak. Mindeközben garantált számítási erőforrásokat biztosít a munkakörnyezetek számára ezzel könnyebben kezelhetővé teszi azok beállítását és konfigurálását. Egyre több vállalkozás ismeri fel az ilyen típusú megoldások előnyeit, olyannyira, hogy a Platform as a Service (PaaS) megoldások iránti érdeklődés az elmúlt évben 22 százalékos növekedést mutatott.

„Ügyfeleink körében végzett kutatásunkon keresztül azt látjuk, hogy a nagyok mellett már a kisvállalkozások is felismerték a felhőalkalmazások előnyeit, mintegy 40 százalékuk kívánja ebben az évben bővíteni az igénybe vett szolgáltatások körét. Ezzel az új megoldással az üzleti innovációt kívánjuk támogatni az adatkezelés automatizálásával és az informatikai szakemberek munkájának megkönnyítésével, egy kiszámítható fizetési konstrukció mellett, hogy a digitális fejlődés mérettől függetlenül elérhető legyen.” – nyilatkozta Gyepes Máté, az Aruba Cloud Magyarország marketing menedzsere.

Az Aruba felhőalapú DBaaS-megoldása maximális skálázhatóságot nyújt, mivel az adatbázis növekedésével párhuzamosan növeli a rendelkezésre álló számítási erőforrásokat. Felügyelt szolgáltatásként üzemel (az ügyfélnek nem kell foglalkoznia a konfigurációs, frissítési és biztonsági mentési műveletekkel, mivel ezek automatikusan zajlanak), a díjszabása pedig egyértelmű és átlátható, köszönhetően a kiadások részletes, bármikor megtekinthető lebontásának. A megoldás emellett kiváló teljesítményt, az erőforrások kimagasló rendelkezésre állását, integrált biztonságot és maximális kompatibilitást is nyújt.

Az Aruba Database as a Service tökéletes választás:

  • Ügyfélközpontú alkalmazásokhoz - Lehetővé teszi a felhasználók által az appokban létrehozott tartalommennyiség feldolgozását egy Cloud adatbázisban.
  • E-kereskedelmi alkalmazásokhoz - Biztosítja webshopja számára az online vásárlók szezonális forgalma által keltett csúcsidőszakok kezelését.
  • Saját adatbázisok migrálásához - A költségek csökkentése, az erőforrások növelése és jobb felhasználói élmény elérése érdekében.
  • Vállalati részlegek közötti együttműködéshez - Kifejezetten ajánlott az üzleti adatok biztonságos megosztásának és elérésének szükségessége esetén.

A felhőalapú DBaaS-megoldás keretében az Aruba kétféle adatbázist tesz elérhetővé:

  • MySQL – Nyílt forráskódú rendszer, amely lehetővé teszi adatbázisok tárolását, helyreállítását, szerkesztését és kezelését. Beépített eszközök széles választékával segíti az adatbázis megtervezését és kialakítását, így garantálva a kiemelkedő teljesítményt.
  • Microsoft SQL Server – Tökéletes rendszer egyszerű vagy összetett alkalmazások fejlesztéséhez, amellyel hatékonyan, kimagasló teljesítmény és szigorú biztonsági szabványok mellett kezelhető nagy mennyiségű adat.

Az egyes csomagok egy nyilvános IP-címet, valamint 7 napi, továbbá igény szerint elindítható biztonsági mentést biztosítanak.

További információ az új megoldásról itt érhető el.

Aruba Cloud Magyarország: Az Aruba Cloud Magyarország a kis- és középvállalatok felhőszakértője és -szolgáltatója, az olasz Aruba Cloud, Európa egyik vezető felhő alapú szolgáltató vállalatának hazai képviselete. Nemzetközileg bevált felhő megoldásokat kínál, magyar piaci ismerete és kiemelkedő szakértelme révén támogatja a hazai kkv-kat a digitális átállásban.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény