FőoldalÜzletEnergetikai projektekben működik együtt az MVM és a Tungsram
2021. április 02., péntek ::

Energetikai projektekben működik együtt az MVM és a Tungsram

Stratégiai együttműködési keretmegállapodást írt alá az MVM Energetika Zrt. és a Tungsram az energetikai terület részét képező világítástechnikai és -technológiai fejlesztések, piaci megoldások közös feltárásáról és piaci bevezetéséről

mvm tungsram virtualis alairas 1

A megállapodást az MVM Csoport részéről Kóbor György elnök-vezérigazgató, a Tungsram részéről Jörg Bauer elnök-vezérigazgató írta alá egy online találkozó alkalmával – betartva mindkét vállalat járványügyi előírásait.

A két vállalat természetes partnerként vág bele az együttműködésbe, hiszen mindketten a magyar mérnöki tudást fordítják hazájuk javára, valamint kamatoztatják azt a nemzetközi piacokon. Több energiahatékonysági projektet is terveznek, ám közös cég létrehozásáról egyelőre nincsen szó.

“Az MVM-ben társra találtunk törekvéseinkben, amelyek az élhető környezet megteremtését célozzák”, mondta Jörg Bauer a megállapodás aláírásakor. “Az energiatakarékosság, a költséghatékonyság és az okos megoldások immár három éve, a Tungsram függetlenné válása óta állnak tevékenységünk központjában, és a keretmegállapodás újabb lépés ezen koncepciók eredményes megvalósulásának irányába.”

“Az MVM Csoport a régió meghatározó energetikai tudásbázisaként számos területen indította el és folytatja a fenntartható jövőt szolgáló hatékonyságjavító projektjeit, legyen szó megújuló energiáról vagy inkubációról. A Tungsrammal kötött megállapodás új utakat nyit, ahol közös innovációkkal valódi változásokat hozhatunk az emberek, városok életébe” – nyilatkozta Kóbor György.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény