FőoldalÜzletA Dell forradalmasítja a munkamódszereket
2019. május 28., kedd ::

A Dell forradalmasítja a munkamódszereket

Ahogy a „jövő munkái” világszerte egyre inkább valósággá válnak, az alkalmazottak igénylik azt a rugalmasságot, hogy akkor, ott és úgy dolgozhassanak, amikor, ahol és ahogyan ők szeretnének. A szervezeteknek biztosítaniuk kell ezt a típusú környezetet az új tehetségek bevonzásához, valamint annak érdekében, hogy meglévő alkalmazottaik elkötelezetten, produktívan és biztonságosan dolgozhassanak az igényeikre szabott eszközök segítségével. Ennek ellenére az IT szakemberek gyakran képtelenek ezekre az igényekre fókuszálni, mivel idejük nagy részét olyan napi üzemeltetési feladatokkal töltik, mint a számítógépek üzembe helyezése, a monitorozás és a hibaelhárítás

A Dell Technologies bemutatta a Unified Workspace szolgáltatást, amellyel az informatikai részlegek átalakíthatják a végfelhasználói élményt. Ez az új lehetőség automatizált, nyílt és intelligens megoldásokat biztosít az IT szakemberek számára az egységes felügyelet érdekében. A Dell Technologies Unified Workspace forradalmasítja a rendszergazdák lehetőségeit, hogy segítséget nyújtsanak a végfelhasználóknak. A rugalmas platformmal könnyebb kiválasztani és üzembe helyezni a felhasználó számára legmegfelelőbb eszközt. Olyan rugalmas és testre szabható szolgáltatásokat és megoldásokat kínál, amelyek bármilyen ügyfélkörnyezettel integrálhatók az operációs rendszertől, az eszköztől és a felhőkörnyezettől függetlenül.

„Képzeljen el egy intelligens megoldást, amely a használati adatok alapján megmondja, hogy konkrétan milyen eszközökre és alkalmazásokra van szüksége az alkalmazottaknak. Képzeljen el egy olyan megoldást, amely ezután előre konfigurálva biztosítja a végfelhasználó számára ezeket a személyre szabott funkciókat, így az informatikai részlegnek hozzá sem kell nyúlnia az eszközhöz. Most képzelje el ugyanezt a megoldást, ahogy proaktívan segíti a felhasználót az olyan mindennapi informatikai problémák megoldásában, mint a jelszó visszaállítása, az alkalmazásokhoz való hozzáférés és a megszakadt VPN-kapcsolatok. Ez a Dell Technologies Unified Workspace, az iparág legátfogóbb megoldása, amely lehetővé teszi a rendszergazdák számára szinte az összes eszköz üzembe helyezését, biztonságossá tételét, felügyeletét és támogatását a felhőből” – mondta Jeff Clarke, a Dell Technologies termékekért és üzemeltetésért felelős alelnöke.

Átláthatóság és automatizálás

A Dell Technologies Unified Workspace azáltal segíti az ügyfeleknél a munkaerő átalakulását, hogy leegyszerűsíti az informatikai részlegek számára időigényes, összetett, ugyanakkor kulcsfontosságú feladatokat. Képességei átláthatóságot, betekintéseket és automatizálást biztosítanak a teljes rendszerben.

Üzembe helyezés és felügyelet a felhőből

A hagyományos számítógépéletciklus-kezelés (PCLM) feleslegesen sok kapcsolattartást igényel, sok kiadással jár, és nem alkalmazható az egyre nagyobb mobilitást igénylő feladatokhoz. A VMware Workspace ONE a Dell Technologies Unified Workspace gerince, amely biztosítja az egységes végpontfelügyeleti technológiát a Dell eszközök üzembe helyezéséhez, felügyeletéhez és biztonságához. Egy eszköz üzembe helyezésekor a Workspace ONE egységes végpontfelügyeleti képességei lehetővé teszik, hogy az ügyfelek a hagyományos PCLM-en túllépve kihasználják a cloud policy managementet, az alkalmazások egyszerűsítését, az automatizált hibajavítást, valamint a továbbfejlesztett eszközállapot-monitorozást és diagnosztikát. A Workspace ONE egy egységes, digitális munkahelyélményt biztosít, amellyel az alkalmazottak zökkenőmentesen férhetnek hozzá bármilyen natív, SaaSvagy belső alkalmazáshoz egyszeri bejelentkezéssel, bármilyen eszközről.

A Microsoft-integrációnknak köszönhetően az ügyfelek élvezhetik a Microsoft 365, a Workspace ONE és a Dell Provisioning and Deployment Services világszínvonalú és modern üzembehelyezési és hatékonyságnövelő funkcióit.

Adatalapú döntések

Az, ahogy az alkalmazottak számítógépüket használják, adatokat generál – az akkumulátorhasználattól és a tárhelykihasználtságtól kezdve a mobilitásig és a leggyakrabban használt alkalmazásokig. Ezen adatok elemzésével a Dell Technologies segít a megfelelő számítógép és alkalmazások kiválasztásában, az eszközöket pedig előre konfigurálva, közvetlenül a Dell-gyárból szállítja a végfelhasználónak. Ezzel az adatvezérelt, kevés kapcsolattartást igénylő megoldással az informatikai részlegek időt és pénzt takaríthatnak meg, mivel erőforrásaikat stratégiai projektekre összpontosíthatják. Továbbá személyre szabott eszközöket, valamint az adatokhoz és az alkalmazásokhoz is hozzáférést biztosíthatnak az alkalmazottak számára.

A Dell Provisioning for VMware Workspace ONE megoldás már most is működik, mellyel a szervezetek céges alkalmazásokkal és beállításokkal rendelkező eszközöket szállíthatnak a végfelhasználóknak közvetlenül a Dell-gyárból. Ezzel a módszerrel 1000 üzembe helyezett eszköz esetén az informatikai részleg akár egy heti munkaideje is megtakarítható.

Átláthatóság és integráció

A hackerek egyre kifinomultabbak, az ügyfelek pedig egyre jobban tartanak a BIOS-t érő támadásoktól. A BIOS-szabványok gépen kívüli tárolása gondoskodik arról, hogy a felhasználó azok manipulálatlan verzióját használja. A versenytársak esetében, akik a BIOS-adatokat magán a hardvereszközön tárolják, az adatok könnyedén károsodhatnak. A Unified Workspace megoldással a Dell Technologies egy új képességgel bővíti a Dell SafeBIOS gépen kívüli BIOS-ellenőrző segédprogramot, amely elérhető különálló letöltésként és a VMware Workspace ONE, a Secureworks és a CrowdStrike megoldásokkal integrálva is.

Az integráció mélyebb betekintést biztosít a BIOS integritásába. A biztonsági műveletek most már proaktívan tudják észlelni a BIOS-t ért támadásokat a CrowdStrike-konzollal, a Secureworksszel pedig hozzáférhetnek a leghasználhatóbb adatokhoz. Ezzel az átláthatósággal az informatikai részlegek automatizált munkafolyamatokat állíthatnak be a Workspace ONE megoldásban. Így a vezeték nélküli frissítések lehetőségével minden szükséges eszköz frissítését elvégezhetik. A mérések közvetlenül átkerülnek a Secureworks fenyegetésazonosításába, a CrowdStrike fenyegetésészlelésébe és a VMware Workspace ONE eszközállapot-adataiba, így magasabb szintű monitorozást és az átláthatóságot biztosítanak.

A Unified Workspace biztonságát tovább növeli a Response-ra épülő Dell SafeGuard. Ez a következő generációs végpontbiztonsági megoldások olyan átfogó fenyegetéskezelési portfóliója, amely egyesíti a Secureworks felügyelt biztonságát, kárelhárítási szakértelmét és fenyegetésviselkedési elemzéseit a CrowdStrike egységes végpontvédelmi platformjával.

IT támogatás egy karnyújtásnyira

A Unified Workspace prediktív és proaktív támogatása idővel egyre több adatot biztosít, személyre szabottabb és hatékonyabb lesz. A Dell ProSupport Plus szolgáltatás a SupportAssist technológiával lehetővé teszi, hogy az ügyfelek akár 11-szer gyorsabban oldhassák meg a meghibásodott merevlemezek okozta problémákat. A folyamatosan bővülő telemetriai adatokkal a rendszergazdák valós idejű átláthatósággal, proaktív javításokkal és előírásszerű frissítésekkel támogathatják a felhasználókat.

Elérhetőség

  • A Dell Provisioning a VMware Workspace ONE-hoz, a ProDeploy Client Suite és a ProSupport Suite már elérhető.
  • A Dell SafeBIOS letölthető hitelesítési segédprogram 2019 májusától elérhető. Az ellenőrző segédprogram integrációja a VMware Workspace ONE-nal, a Secureworksszel és a CrowdStrike-al 2019 második negyedévében lesz elérhető.
  • A Dell SafeGuard and Response már elérhető.

A Dell Technologies Unified Workspace-ről

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény