FőoldalÜzletÚjabb változás a Magyar Telekom élén
2018. október 19., péntek ::

Újabb változás a Magyar Telekom élén

Távozik Máthé Balázs vezérigazgató-helyettes. A Magyar Telekom sajtóközleményben jelentette be, hogy Máthé Balázs jogi és társasági ügyekért felelős vezérigazgató-helyettes, az Ügyvezető Bizottság tagja 2018. december 31-én közös megegyezéssel távozik a Társaságtól. A jogi és társasági ügyekért felelős vezérigazgató-helyettesi terület 2019. január 1-jétől közvetlenül Rékasi Tibor vezérigazgató irányítása alá tartozik

Máthé Balázs (50) a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen (JPTE) végzett 1995-ben. Korábbi tanulmányai keretében EU-jogot tanult az olaszországi Trento-i Tudományegyetem jogi karán és néhány félévet végzett a JPTE bölcsészkarán is. Mielőtt a Magyar Telekomhoz belépett, több mint egy évtizeden keresztül különböző nemzetközi ügyvédi irodáknál dolgozott. Ebből öt évet az egyik vezető globális jogi tanácsadó cég, a Linklaters budapesti irodájában, ahol a vállalati ügyekkel foglalkozó csoportot vezette partnerként. Fő szakterülete ügyvédként a nemzetközi vállalatfelvásárlások és vállalategyesítések (M&A), valamint a vállalatok irányítási struktúrája volt. A Magyar Telekomhoz csoport jogi igazgatóként 2007-ben csatlakozott. Mostani posztját 2010. július 1. óta tölti be.

“A Magyar Telekom nevében ezúton is szeretnék köszönetet mondani Balázsnak évtizedes vezetői és szakmai munkájáért, mellyel nagyban hozzájárult társaságunk eredményeihez. További pályájához sok sikert kívánunk” – mondta Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény