FőoldalÜzletKét magyar energetikai fejlesztés verseng a varsói döntőben!
2016. szeptember 19., hétfő ::

Két magyar energetikai fejlesztés verseng a varsói döntőben!

Összesen tizenhárom európai országból 12 csapat jutott a szeptember 20-i varsói KICkoff fenntartható energiaellátásra fókuszáló nemzetközi startup verseny döntőjébe, amely egyre népszerűbb a legjelentősebb piaci befektetők körében is. Magyarországot két, jelentős piaci sikerek előtt álló, ígéretes magyar startup csapat képviseli

Greenergizer és Leap – magyar startup csapatok a nemzetközi verseny döntőjében

A Greenergizer saját fejlesztésű technológiával vívta ki a döntőbe kerülés jogát, amely intelligens megoldásaival képes szabályozni a hűtők fogyasztását a szupermarketekben, kereskedelmi egységekben, míg a Leap startup csapata egy forradalmian új, hipersebességű mosógépet álmodott meg, nagyüzemi mosodák és háztartások számára.

Díjak

Van tehát kikért és miért szurkolnunk, hiszen mindkét magyar csapat esélyes lehet akár a fődíj elnyerésére is, amely 10 000 euró és egy 150 000 euró finanszírozással együtt járó KIC InnoEnergy Highway akcelerációs programba való részvétel.

Mi is az a KICkoff Verseny?

A KICkoff Verseny a fiatalok vállalkozói kedvének erősítését célzó, üzleti alapon működő kezdeményezés, amelynek célja kiválasztani és támogatni az európai energetikai piacok gyorsabb fejlődését elősegítő, kiemelkedő projekteket. A KIC InnoEnergy magyarországi partnere és a hazai vállalkozók felkészítésének szervezője a Bay Zoltán Nonprofit Kft.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény