FőoldalÜzletAz év európai építéstechnológiai vállalata
2016. augusztus 03., szerda ::

Az év európai építéstechnológiai vállalata

A Frost & Sullivan tanácsadó cég a Siemens Building Technologies Divíziójának ítélte oda a 2015-re vonatkozó "Az év európai építéstechnológiai vállalata" díjat, elismerve ezzel az általuk kínált kiemelkedő szolgáltatásokat és megoldásokat. Peter Hallberg, a Building Technologies (BT) észak-európai részlegének vezetője 2016. június 29-én Londonban vette át a díjat Aroop Zutshitól, a Frost & Sullivan nemzetközi ügyekért felelős elnökétől és ügyvezető üzlettársától

A Frost & Sullivan a Siemens Building Technologies Divízióját választotta a "2015-ös év európai építéstechnológiai vállalatának": Peter Hallberg, a Building Technologies (BT) észak-európai részlegének vezetője (balra) veszi át a díjat a BT nevében Aroop Zutshitól, a Frost & Sullivan nemzetközi ügyekért felelős elnökétől és ügyvezető üzlettársától.

Döntésük magyarázataként a Frost & Sullivan szakértői kihangsúlyozták a Siemens vezető szerepét az egész iparág fejlődésének előmozdításában: "Az építéstechnológiai iparágban a Siemens példamutató teljesítményt ért el, mikor energiáit elsősorban az ügyfél-orientált innovációra összpontosította" - jelentette ki Zutshi úr.

A Siemens Building Technologies Divíziója által kínált megoldások és szolgáltatások széles körű portfóliója alapján a szervezet jogosan tart igényt arra, hogy innovatív piacvezetőként tartsák számon a biztonságos, energiahatékony és környezetbarát épületek és infrastruktúrák terén. Időszerű példaként megemlíthetjük a Navigator elnevezésű, felhő alapú energia-gazdálkodási platformot. A megjelenítő szoftver az adatfolyamokat tömörített és jellemzően grafikus formában ábrázolja. Eredményként a teljes vállalat energiateljesítményét és működési teljesítményét mutató nézetet kapunk mind magas szinten, mind részleteire lebontva. A Navigator olyan testre szabható, méretezhető és könnyen használható portál, amely hatékonyan támogatja az épületekben található rendszerek teljesítményének, energiaigényének és energiaellátásának a megfigyelését.

A Building Technologies Divízió honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény