FőoldalÜzletSuperbrands díjat kapott a Lenovo
2016. május 06., péntek ::

Superbrands díjat kapott a Lenovo

Idén tizenkettedik alkalommal ült össze a jelenleg 22 tagú, független szakemberekből álló bizottság, amely a Lenovót is érdemesnek találta a Superbrands 2016 védjegy viselésére. A piacvezető PC gyártó Lenovo is díjat kapott a márkák szakmai és pénzügyi előszűrése mellett a GfK Hungaria Piackutató Intézet által a fogyasztók körében végzett online márkaismertségi és kedveltségi kutatással kiegészült bizottsági értékelésen

Az idén tizenkettedik alkalommal ítélte oda a Superbrands Magyarország Szakértői Bizottsága a Superbrands díjakat. A Superbrands nagy hangsúlyt fektet a fogyasztók elérésére, így a márkák szakmai és pénzügyi előszűrése után, a bizottság értékelése 2016-ban is kiegészült a GfK Hungaria Piackutató Intézet által a fogyasztók körében végzett online márkaismertségi és kedveltségi kutatással.

Az elismerés irányt szab a fejlődésre törekvő piaci szereplők számára, és a hazai márkáknak példát mutat a sikeres márkaépítéshez.

„Nagyon örülünk a Superbrands díjnak, és hisszük, hogy a minősítés, amelyet márkánk elnyert, nemcsak biztonságot, de garanciát is nyújt vásárlóink, ügyfeleink mindennapi választásához. A díj olyan pozitív visszajelzés a brandről, amely szakmai alapon emeli ki a legjobbakat. A díjat odaítélő bizottság az ágazat elismert szakembereiből áll, akik döntésükkel tanúsítják márkánk eddigi sikerességét és hitelességét”. - mondta Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történik, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet. A Lenovo évről évre minden fogyasztói igényt kiszolgáló termékekkel rukkol elő, így olyan széles termékportfólióval szólítja meg a fogyasztókat, mint a különböző módokban használható laptopok, vagy a különböző igényekhez alkalmazkodó széles okostelefon-, és táblagép kínálata.

A Lenovo honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény