FőoldalÜzletElérhető az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus legújabb verziója!
2015. október 16., péntek ::

Elérhető az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus legújabb verziója!

Az aktuális kihívásokat és igényeket szem előtt tartva továbbfejlesztették a vírusirtó programot, így az ESET Smart Security és az ESET NOD32 Antivirus szoftverek új szintre léptek

Szoftvereik használatát még könnyebbé tették: A felhasználói felület még átláthatóbbá vált, ráadásul a szoftverek teljes mértékben kompatibilisek az új, Windows 10 operációs rendszerrel. Emellett, természetesen, a többi funkció is további fejlesztéseken ment keresztül.

Új funkció az ESET Smart Security szoftverben: Netbank- és tranzakcióvédelem

Hogy kételyek nélkül intézhesse online pénzügyeidet, megalkották a Netbank- és tranzakcióvédelem modult, amely észleli, ha megnyit egy internetes banki oldalt, és biztosítja, hogy a folyamat biztonságos környezetben menjen végbe.

Ingyenes áttérés - Próbaváltozat letöltése:

Ha rendelkezik érvényes licencszerződéssel, az adott szoftver új verziójára díjmentesen térhet át. Amennyiben még nem rendelkezik licenccel, de szeretné megismerni és kipróbálni az új verziót, kattintson ide.

Licenckulcs igénylése (amennyiben még nem áll rendelkezésre)

A legújabb otthoni verziókban a korábbi programokhoz szükséges felhasználónév és jelszó szerepét a licenckulcs vette át. Ezt az 5×4 karakterből álló kulcsot megtalálja a termék vásárlása után kapott licenclevélben.

Ha még nem rendelkezik Licenckulccsal, a jelenlegi felhasználónevét és jelszavát licenckulccsá konvertálhatja a https://my.eset.com/convert oldalon.

További információk

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény