FőoldalÜzletIdeális a tartalomfogyasztás az új LG tablettel
2015. augusztus 27., csütörtök ::

Ideális a tartalomfogyasztás az új LG tablettel

A berlini IFA 2015 szakkiállításon mutatja be a G Pad táblagép-család legújabb tagját az LG Electronics (LG). A hivatalos bejelentést követően a G Pad II 10.1 mind LTE, mind WiFi-képes változatban is elérhető lesz Észak-Amerika, Európa és Ázsia legfontosabb piacain

Az LG G Pad táblagépek tökéletes egyensúlyt teremtenek a teljesítmény és az ár között, fejlesztésük során a nagykijelzős mobileszközökre vonatkozó felhasználói igényeket tartják szem előtt. A G Pad II 10.1 saját szegmenséből is kiemelkedő funkciókkal érkezik: az éles képért felelős WUXGA (1920×1200) kijelző a multimédiás tartalmak élvezetét teszi tökéletessé, illetve a böngészést kényelmesebbé. A tablet komoly teljesítményét a négymagos, 2,26 GHz-es Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 800 processzor, az órákon át tartó felhőtlen szórakozást pedig a nagy teljesítményű, 7400 mAh-s, a szegmensben egyedülálló kapacitású akkumulátor garantálja.

Nagy méretű, 10,1 collos kijelzője ellenére a G Pad II 10.1 vékony dizájnját az elegancia határozza meg, a hasonló méretű táblagépek közül ez a készülék rendelkezik jelenleg a legvékonyabb kerettel a piacon. A magával ragadó vizuális élmény mellett a fémes hatású keret azt is szavatolja, hogy a stílusban sem kell kompromisszumot kötnie a vásárlóknak.

A tablet funkciói közül a Reader Mode az e-könyvek olvasását teszi kényelmesebbé a kék szín csökkentésével a kijelző megvilágításában. Tudományos kutatások szerint ugyanis a kék fény az, amely leginkább fárasztja a szemet, illetve ebből adódóan felelős a homályos látásért is. A Dual Window a kijelző kettéosztásával két alkalmazás párhuzamos futtatását teszi lehetővé a krónikus multitask-rajongók legnagyobb örömére. A QuickMemo+ pedig abban segít, hogy a felhasználók anélkül készíthessenek, menthessenek és akár meg is oszthassanak feljegyzéseket bármely képernyőről, hogy az éppen futó alkalmazást be kellene zárniuk. A G Pad II 10.1 előre telepített Microsoft Office for Android Tablet alkalmazással érkezik, amit két évre 100 GiB OneDrive tárhely is kiegészít.

„Az LG G Pad II 10.1 fejlesztését felhasználóink visszajelzései, illetve a multimédia-fogyasztás optimalizálására törekvés határozta meg" – mondta Chris Yie, az LG Mobile Communications Company alelnöke, marketingkommunikációs vezetője. „A felhasználók nagyobb kijelzőt, erősebb akkumulátort és összességében még jobb teljesítményt akartak, mindezt a készülék árának emelése nélkül. A G Pad II mindezeknek megfelel" – tette hozzá.

A készülék adott piacon várható áráról és elérhetőségéről a bemutatót követően tájékoztat a vállalat. Az IFA 2015 látogatói ugyanakkor már a kiállításon megtekinthetik az új tabletet az LG standjánál (Messe Berlin, Halle 18), szeptember 4. és 9. között.

Fő paraméterek:

 • Processzor: 2,26 GHz Quad-Core Qualcomm® Snapdragon™ 800
 • Kijelző: 10,1 coll WUXGA (1920×1200 / 224 ppi)
 • Operációs rendszer: Android 5.1.1 Lollipop
 • Memória: 16 GiB eMMC / 2 GiB RAM / microSD
 • Kamera: hátlapi 5 MP / előlapi 2 MP
 • Akkumulátor: 7 400 mAh
 • Méret: 254,3×161,1×8 mm
 • Súly: 489 g
 • Hálózat: DL 42 Mibit/s / UL 5,76 Mibit/s (3G)
 • Hálózat/Kapcsolódás: LTE Cat. 4 CA / WiFi 802.11 a, b, g, n, ac / A-GPS / USB 2.0
 • Szín: Brilliant Bronze
 • Egyéb funkciók: Reader Mode / Dual Window / QuickMemo+

Az LG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény