FőoldalÜzletA Lenovo megnyitotta első magyar márkaboltját
2014. november 10., hétfő ::

A Lenovo megnyitotta első magyar márkaboltját

lenovo-boltA Lenovo Magyarország a Notebook.hu közreműködésével megnyitotta új, az ország egyetlen Lenovo Márkaboltját, amely a Mammut I. bevásárlóközpont földszintjén várja a vásárlókat

A Lenovo magyarországi képviselete a Notebook.hu-val közösen nyitotta meg a vállalat legújabb márkaboltját, amely a látogatókat a Mammut I. bevásárlóközpont földszintjén várja. A Lenovo Magyarország és a Notebook.hu közös együttműködésének köszönhetően a látogatók közvetlenül a Lenovo Márkaboltból is elérhetik a vállalat legújabb készülékeit. A márkaboltban a Lenovo termékei között egyaránt megtalálhatóak a belépőszintű és középkategóriás modellek, valamint a csúcsteljesítményű készülékek is, amelyek között mindenki megtalálja a legmegfelelőbb darabot.

"A Lenovo-nál mind globálisan, mind hazai viszonylatban sikeres negyedévet tudhatunk magunk mögött, hiszen az elmúlt hetekben sikeresen lezárult a Motorola akvizíció, szeptemberben Magyarországon is elkezdtük okostelefonjaink értékesítését, valamint idén - az IDC jelentése alapján - hatodik egymást követő negyedévben lettünk a világ vezető PC-gyártója, immár 20 százalékot elérő, rekordméretű piaci részesedéssel. A Lenovo Márkabolt megnyitása egy újabb mérföldköve a 2014-es évünknek, amellyel célunk, hogy a felhasználók minél egyszerűbben elérjék a vállalatunk termékeit, az okostelefonoktól kezdve, a notebookokon keresztül, az AIO készülékekig." - mondta Lukács Anita, a Lenovo Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Lenovo honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény