FőoldalÜzletINNOTRENDS HUNGARY 2014
2014. szeptember 17., szerda ::

INNOTRENDS HUNGARY 2014

A Nemzeti Innovációs Hivatal főszervezésében, a Design Terminál és a HIPAVILON Magyar Szellemi Tulajdon Ügynökség kiemelt szakmai támogatásával, valamint számos hazai szervezet összefogásával, idén is megrendezésre kerül Magyarország legjelentősebb nemzetközi kitekintésű kutatás-fejlesztési és innovációs konferenciája és startup kiállítása 2014. október 16-17-én Budapesten, az Akvárium Klubban

A rendezvényen a nemzetközi és hazai KFI élet legmeghatározóbb képviselői, szakmai döntéshozói vesznek részt, többek között Clara de la Torre, az Európai Bizottság Kutatás és Fejlesztési igazgatóságának kutatási és innovációs igazgatója, Pierre Roy, a Francia Nemzeti Tudományos Kutatóközpont igazgatóhelyettese, illetve Juha Ruohonen a finn Startup Sauna nemzetközi startup akcelerátor egyik alapítója. Az esemény fővédnöke dr. Pálinkás József a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal létrehozásáért felelős kormánybiztos, védnöke pedig dr. Palkovics László felsőoktatásért felelős államtitkár.

A kétnapos konferencia 16 szekciójának közel 100 előadása során bemutatásra kerülnek a különféle területeken uralkodó legfontosabb trendek és folyamatok, így olyan témákkal találkozhatnak a résztvevők, mint a bionika, nanotechnológia, agykutatás, az EU Horizont 2020 programja, vagy a klímapolitika, illetve szó lesz a pénzügyi területet, regionális fejlesztést és együttműködést érintő kérdésekről, és az állam innovációban betöltött szerepéről is.

A konferenciát a 35 startup kiállító teszi teljessé, melyek között a kreatív ipar szereplői, női startupperek, a különböző hazai régiók kimagasló vállalkozásai, határon túli és turisztikai startupok is helyet kapnak. A további kiállítói helyekre létező és bemutatható prototípussal rendelkező startupok jelentkezhetnek a BE VISIBLE pályázaton keresztül szeptember 22., 12.00-ig. A szakmai zsűri által sikeresnek ítélt pályázók vehetnek részt októberben Magyarország legjelentősebb KFI rendezvényén.

Mind a konferencia, mind a kiállítás ingyenesen látogatható a nagyközönség számára.

A konferencia honlapja

Jelentkezés a felhívásra

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény