FőoldalÜzletSwarovski kristályok díszítik az új LG OLED TV-t
2014. szeptember 03., szerda ::

Swarovski kristályok díszítik az új LG OLED TV-t

Különleges együttműködésbe kezdett az LG a Swarovskival, a világszerte elismert osztrák ékszer- és minőségi kristályüveggyártóval, amelynek keretében az LG újabb egyedülálló ívelt OLED TV-t mutat be a 2014-es berlini IFA kiállításon. A csillogó Swarovski kristályokkal kirakott, légies állványon nyugvó tévékészülék formatervezése, valamint az OLED technológia általt nyújtott vizuális élmény páratlan eleganciát sugároz

A papírvékony, mindössze 4 mm-es és 16 kg-os LG ívelt OLED TV méltó viselője a Swarovski legszebb kristályainak. Az elegáns, átlátszó „Crystal Float" állvány mintegy 460 db fénylő Aurora Borealis kristály felhasználásával készült. A háromféle méretű kristályokat (SS8, 10 és 12) kézzel, speciális stencilekkel építik be az állványba. A diszkréten elegáns csillogás valódi műalkotássá teszi a csúcstechnológiás LG tévét.

A televízió a vállalat különleges OLED technológiájának, a pixelenként változtatható fényerőnek köszönhetően páratlanul precíz vizuális megjelenítést kínál. A képpontok a néző szeme láttára kelnek életre, tiszta, természetes színekkel és végtelen kontrasztaránnyal.

Az újdonság az LG saját fejlesztésű négyszínű (WRGB) pixeltechnológiájára épülő legmodernebb OLED panelt tartalmazza, amelynek köszönhetően az ember szinte elfelejti azt, hogy egy képernyőt néz. A gazdagabb, nagyobb fényerejű és természetesebb színárnyalatok megjelenítésére, valamint egyenként fény kibocsátására képes pixelek mélyebb fekete árnyalatokat is kínálnak, a gyors válaszidőnek köszönhetően pedig a készülék pengeéles pontossággal jeleníti meg a gyors mozgásokat.

„Nagy izgalommal várjuk, hogy bemutassuk az IFA-n a Swarovski dizájnereivel közösen megalkotott különleges TV-készülékünket" — mondta el Hyun-hwoi Ha, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. — „A Swarovski kristályok és az LG prémium OLED TV-je a luxus és a kifinomultság tökéletes ötvözetét alkotják. A kristályok nyújtotta látvány egyszerűen gyönyörű, az ehhez méltó lenyűgöző képminőségről pedig az LG OLED technológiája gondoskodik."

A limitált kiadású LG OLED TV-t az IFA 2014 látogatói szeptember 5. és 10. között tekinthetik meg a Messe Berlin 11.2-es termében. A készülék 2014 negyedik negyedévében lesz elérhető az európai vásárlók számára.

Az LG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény