FőoldalÜzletA Videoton idén is Business Superbrands díjas lett
2014. július 22., kedd ::

A Videoton idén is Business Superbrands díjas lett

A Videoton 2011. és 2013 után, idén is elnyerte ezt a rangos elismerést, melyet a magyar üzleti szektor márkái közül a legkiválóbbaknak osztanak ki

A 14 tagú, független szakemberekből álló bizottság harmadszor is érdemesnek találta a Videotont a Business Superbrands védjegy viselésére. A jelölés kizárólag szakmai szempontok alapján történt, arra sem pályázni, sem jelentkezni nem lehetett.

Hetedik alkalommal startolt a Business Superbrands program, mely az üzleti szektorban (B2B) tevékenykedő cégek legkiválóbbjait díjazta. A Business Superbrands bizottsága a Bisnode Rating kockázatossági mutatószám, illetve éves árbevételi adatok alapján vizsgált meg közel 4000 vállalatot. Ez alapján, valamint az iparági szövetségek, szakmai szervezetek által tett ajánlások figyelembevételével választották ki az idei év legkiválóbb üzleti márkáit.

Horváth Csaba értékesítési és marketing igazgató így fogalmazott a díj odaítélése kapcsán: „Megtiszteltetés a cég számára ez a szakmai elismerés, hiszen a Business Superbrands a világ egyik legjelentősebb márkaértékelő minősítése. Ez is alátámasztja és egyértelműen visszaigazolja, azt, hogy az elmúlt években véghezvitt stratégia, többek között a jelentős mértékű beruházások megvalósítása elérte célját. A 75 éves múlttal rendelkező Videoton stabil pénzügyi helyzetének és technológiai fejlesztéseinek köszönhetően folyamatosan növekedett az elmúlt években. 2013-as árbevétele 113,5 milliárd forint lett, ami 16%-kal haladja meg a 2012-es árbevételt."

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény