FőoldalÜzletA világ élmezőnyében a Videoton
2014. május 05., hétfő ::

A világ élmezőnyében a Videoton

A most publikált 2013-as adatok alapján a Videoton 1-1 helyett lépett előre a világ, illetve Európa 50 legnagyobb EMS cégét tartalmazó rangsorában

Az amerikai Manufacturing Market Insider (MMI) szaklap legfrissebb rangsora szerint a Videoton a 27. helyen áll világviszonylatban a szerződéses elektronikai gyártók (EMS) között. Ugyanezen lista alapján a Videoton 4. az európai székhelyű EMS (Elektronikai Gyártási Szolgáltató) cégek közt. A Videoton már több mint 10 éve stabil résztvevője a világ top 30 cégének, illetve tartozik a vezető európai szolgáltatók közé ebben a globális és dinamikusan növekvő iparágban.

A tavaly 75. születésnapját ünneplő Videoton, amelyik a legnagyobb magyar magántulajdonban lévő ipari vállalatcsoport az elmúlt négy évben folyamatosan és dinamikusan nőtt, és ez az előrejelzések alapján 2014-ben is tovább folytatódik. Alkalmazotti létszáma meghaladja a 8500 főt és konszolidált árbevétele 110 milliárd forint volt 2013-ban. Eredménye a 2012-es 8 milliárd forintot érdemben meghaladta. Az autóipar, a háztartási gépipar és az ipari alkalmazások terén komplett megoldásokat nyújtó Videoton a cég sikerét a sok év alatt összekovácsolódott stabil felső és középvezetői gárdában, a megfontolt kockázatkezelésben, a cég kiemelkedően stabil pénzügyi helyzetében és az intenzív technológiai beruházásokban látja.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény