FőoldalÜzletBiztonsági megoldás Windows Phone-ra
2014. március 27., csütörtök ::

Biztonsági megoldás Windows Phone-ra

Ingyenesen elérhető minden Windows Phone tulajdonos számára a Kaspersky Safe Browser biztonsági megoldása, amely védelmet biztosít a Microsoft mobil operációs rendszerrel futó okostelefonok számára. Az alkalmazás már elérhető a Windows Phone Store-ból

Az új megoldás adathalászat és a széles körben elterjedt mobil vírusok ellen biztosít védelmet. Az adathalász támadások és átverések a kiberbűnözők kedvenc fegyvere, hiszen egyszerűen rávehetik az áldozatokat, hogy kiadják személyes adataikat, amelyeket hamis webhelyekkel és célzott e-mailekkel érnek el. A B2B International kutatásai szerint az elmúlt évben minden harmadik felhasználó kapott üzenetet hamis adathalász hivatkozással.

A Kaspersky Safe Browser for Windows Phone minden olyan linket képes blokkolni, amely káros tartalommal vagy adathalász funkcióval rendelkezik. Az alkalmazás valós idejű tájékoztatást kap a rosszindulatú webhelyekről, köszönhetően a Kaspersky Security Network felhő-alapú anti-adathalász adatbázisának. A szolgáltatásnak köszönhetően az alkalmazás még azokat a weboldalakat is blokkolja, amelyek még csak a közelmúltban jelentek meg. Amellett, hogy blokkolja az adathalász hivatkozásokat, az alkalmazás lehetővé teszi, hogy tartalmuk szerint szűrje az internetes forrásokat. A felhasználók pedig maguk választhatják ki, hogy mely weboldalakat és tartalmakat szeretnék blokkolni, amely segíti a gyermekeket távol tartani a káros tartalmaktól. A szülőknek csak hozzá kell rendelnie a telefonhoz a gyermek felhasználói fiókját, amelynek segítségével káros tartalmak nélkül böngészhetnek a kiskorúak.

A Kaspersky Safe Browser for Windows Phone tovább bővíti a Kaspersky Lab mobil biztonsági megoldásainak széles skáláját, amely mellett már 2013 október óta elérhető a Kaspersky Internet Security for Android, valamint a Kaspersky Safe Browser for iOS megoldások is.

A Kaspersky Lab honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény