FőoldalÜzletMobile Security akció február végéig
2014. február 24., hétfő ::

Mobile Security akció február végéig

A Sicontact Kft. egy hétig tartó rendkívüli akciót tart, melynek keretén belül az okostelefonok és táblagépek védelmét ellátó ESET Mobile Security Home Edition licenc vásárolható 50%-os kedvezménnyel

A kedvezmény 2014. február 21-től február 28-ig, új, 1, 2 vagy 3 éves, teljes árú ESET Mobile Security Home Edition szoftver vásárlása esetén érvényes. Az akció más kedvezményekkel (diákkedvezmény, nyugdíjas kedvezmény, nonprofit kedvezmény, megújítási kedvezmény, stb.) nem vonható össze.

Az ESET Mobile Security főbb jellemzői

  • Jelszavas védelem: Meggátolja a védelmi program illetéktelen eltávolítását, illetve a beállítások módosítását.
  • Táv-lezárás: A táv-lezárás funkció egy elküldött SMS üzenet segítségével biztosítja a telefon lezárását. Ha elveszíti telefonját, és szeretné azt zárolni, küldjön egy speciális SMS parancsot bármely mobilkészülékről az Ön telefonszámára, így a jogosulatlan felhasználók nem tudják használni a telefont, mivel ahhoz meg kell adni az Ön által korábban beállított jelszót.
  • Távoli jelszó-visszaállítás: Abban az esetben, ha elfelejtette jelszavát az „SMS jelszó-visszaállítás bekapcsolása" beállítás lehetővé teszi biztonsági jelszavának visszaállítását oly módon, hogy SMS parancsüzenetet küld egy olyan mobil készülékről, amely szerepel az Értesítendő címzettek listájában.
  • GPS nyomkövető modul: A GPS modul segítségével az elveszett vagy eltulajdonított mobil eszköz helyzete előre megadott telefonszám(ok)ra SMS formájában automatikusan elküldhető.
  • Táv-törlés: Ellopott telefonkészülék esetére a táv-törlés funkció egy elküldött SMS üzenet segítségével biztosítja minden, a telefonon tárolt adatok törlését (dokumentumok, képek, naptár, névjegyzék és üzenetek), beleértve a telefonhoz tartozó memória kártya tartalmát is.

A rendelések feladásának pontos menetéről február 21-től ide kattintva tájékozódhat, illetve kérdései esetén készséggel állnak rendelkezésére.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény