FőoldalÜzletAz Enterprise Group nyerte el a Siemens PLM Közép-Kelet Európai Top Partner Díját
2013. november 29., péntek ::

Az Enterprise Group nyerte el a Siemens PLM Közép-Kelet Európai Top Partner Díját

A Siemens PLM kontinensünk különböző régióiban minden évben az EPLS (European Partner Leadership Summit) konferencián adja át Top Partner díjait, amelyet az előző üzleti év eredményei alapján ítélnek oda. A közép-kelet európai régióban a piacvezető PLM megoldásokat értékesítő Enterprise Group alig egy évvel a disztribútori szerződése megkötését követően elnyerte e díjat, melyért a hazai versenytársak mellett megelőzte a szlovák, román, bolgár, szlovén, horvát és szerb forgalmazókat is. Az elismerést Orbán Előd ügyvezető igazgató vette át Budapesten

"Nagy örömünkre szolgál, hogy egy évvel a Siemens PLM disztribútori szerződésünk megkötése után már regionális szinten is piacvezető partnerré váltunk. Ez az elismerés - amely ügyfeleink bizalmát is tükrözi - különösen fontos számunkra, hiszen pusztán a Velocity Series termékcsalád Solid Edge gépészeti tervezőrendszerének értékesítésével is sikerült 70 százalékkal növelnünk ügyfeleink számát, akik már közel 250-en használják megoldásainkat. Meggyőződésünk, hogy szakmai hátterünk, piacismeretünk és az ügyfeleink részére nyújtott alapos felmérő és tanácsadói munka a kulcsa a sikernek, és ez alapozza meg a következő időszak feladatait is" - mondta Czifrák Gábor, a Solid Edge vezető értékesítője.

A díjnyertes forgalmazó, az Enterprise Group az innovatív informatikai és infokommunikációs megoldások egyik vezető hazai szállítója 2012 második félévében indította el PLM üzletágát. Mérnöki megoldásai a termékek teljes életciklusát lefedik, az ötlettől a tervezésen át egészen a gyártásig, valamint támogatják a termékfejlesztés és újrafelhasználás folyamatát is. A termékek között kulcs szerepet játszó Solid Edge szoftver az ipar vezető gépészeti tervezőrendszere. A legösszetettebb 2D/3D CAD rendszer a piacon, amely a szinkronmodellezési technológiát alkalmazza a tervezés és tervmódosítás felgyorsítására, és az importált geometriák egyedülállóan egyszerű kezelésére.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény