FőoldalÜzletTeljes körű biztonsági megoldás a kisvállalatok számára
2013. november 26., kedd ::

Teljes körű biztonsági megoldás a kisvállalatok számára

A Kaspersky Lab bejelentette, új Kaspersky Small Office Security megoldását, amelyet kifejezetten a kevesebb mint 25 fővel működő kisvállalkozások számára fejlesztett ki. A Kaspersky Lab új megoldása számtalan új funkciót rejt magában, amelyek segítenek leküzdeni a kisvállalatok elé kerülő modern biztonsági kihívásokat

A legújabb antivírus technológiának köszönhetően, a Kaspersky Lab terméke felhasználóbarát, amely nem igényel professzionális szakmai segítséget a kezdő vállalkozások számára

Az IDC becslése szerint, több mint 75 millió vállalkozás működik kevesebb mint 10 alkalmazottal. Ezek a kisvállalatok 2014-ben várhatóan több millió, ha nem milliárd dollárt fognak feldolgozni. A kisvállalatok személyre szabott vírusvédelemi technológia hiányában kénytelenek voltak a fogyasztói szintű termékeket választani, amelyek ma már nem tudnak megfelelni a vállalati szintű elvárásoknak, így a Kasperksy Lab új Small Office Security biztonsági megoldása ezt az űrt hivatott betölteni, amelynek további célja, hogy teljes mértékben megfeleljen a kisvállalkozások igényeinek, kombinálva az erős védelmet és az egyszerű kezelhetőséget. A Small Office Security egyszerűen kezelhető és gyorsan telepíthető, amelynek köszönhetően rengeteg időt spórol meg az adminisztrációs folyamatokon.

„A Kaspersky Small Office Security bárki számára egyszerűen elérhető és alkalmazható, informatikai képzettség nélkül. Az új megoldás lerövidíti a tanulás folyamatát és egyszerű telepíthetőséget biztosít minden kisvállalkozás számára." - mondta Nikolay Grebennikov, a Kaspersky Lab főmérnöke.

A Kaspersky Small Office Security újdonságai:

A Kaspersky Lab 2010-ben elköteleződött a kisvállalkozások mellett, az első önálló Kaspersky Small Office Security technológiával. Ez volt az iparág első teljes körű biztonsági megoldása, amely kifejezetten kezdő vállalkozások számára fejlesztett ki a vállalat, amely most 2013-ban új lehetőségekkel és funkciókkal érkezik. A Kaspersky Lab új megoldása hatékony antivírus védelemmel, díjnyertes platformmal, számos új funkcióval, valamint a legújabb fejlesztésekkel érkezik:

  • Safe Money - a pénze védelmére: A Safe Money technológia automatikusan aktiválja a védelmi funkciót, amikor a felhasználó megkezdi az online pénzügyi tranzakcióját az interneten. A Kaspersky Lab díjnyertes Safe Money technológiája automatikus aktiválódik és egy rendkívül biztonságos böngésző felületet biztosít az online banki felületek meglátogatásakor. A program használatakor semmilyen illetéktelen program nem tud futni, valamint a képernyőn megjelenő adatok védve vannak bármifajta key-logger vagy screen-capture programoktól. Továbbá a program folyamatosan figyeli és ellenőrzi a biztonságos internet kapcsolatot.
  • Továbbfejlesztett Mobil Device Support funkció: A kisvállalatok nem immunisak a mobil eszközöket érintő kihívásokra, valamint az egyre jobban általános tendenciának tartott BYOD trendnek. A Kaspersky Small Office Security támogatja az Android tabletek és okostelefonok antivírus, webböngészés, valamint a személyes adatok védelmét. A legfontosabb, hogy ezek az eszközök most már az új lopásgátló technológiával lesznek felszerelve, amely lehetővé teszi, hogy az alkalmazottak könnyen és egyszerűen megtalálják az elvesztett vagy ellopott eszközöket, vagy esetleg távolról töröljék a lopott eszköz adatait.
  • Automatic Exploit Prevention funkció: Ez az egyedülálló technológia megakadályozza, hogy a kiberbűnözők kijátszák a jogtiszta szoftverek nulladik napi sebezhetőségeit, ezzel megakadályozva egy esetleges kibertámadást és adatvesztést.
  • Jelszó Menedzser: A felhasználók túl gyakran választanak igen egyszerű jelszavakat, amelyeket könnyen megjegyezhetnek és általában valamilyen személyes adatukhoz köthető. Továbbá olykor, ha még bonyolult jelszavat is választanak, azt feljegyzik egy lapra, amelyet mindig maguknál tartanak. A jelszó menedzser segítségével a felhasználóknak csak egy „mester jelszóra" kell emlékezniük. Valamint a program a felhasználó jelszavait egy titkosított részen tárolja, amely automatikusan ki is tölti a helyes jelszót, ha szükséges.
  • Online Backup: A kisvállalkozások már automatikusan mentik az adataikat egy biztonságos felhőbe vagy egy helyi szerverre. A biztonságos mentési folyamatoknak köszönhetően, a legfontosabb üzleti tervek és ügyfél adatok egyszerűen tárolhatóak, az esetleges meghibásodások esetén.

A Kaspersky Lab honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény