FőoldalÜzletNemzetközi tuning és DotA 2 verseny októberben
2013. október 04., péntek ::

Nemzetközi tuning és DotA 2 verseny októberben

A Kingston bejelentette, hogy két nemzetközi versenyt indít a közeljövőben, melyek keretében elkötelezetten támogatja az eSportokat és a rajongói közösséget. Október 7-én a HyperX egy nemzetközi tuning versenyt indít, amelyre bárki jelentkezhet, a szintén hamarosan kezdődő HyperX® DotA 2 ligában pedig a világ 16 legprofibb DotA 2 játékos csapata vesz részt, akik nagy összegű pénznyereményért küzdenek meg egymással

Mindkét verseny döntőjét a 2014-es nemzetközi CES® szórakoztatóelektronikai kiállítás és konferencia ideje alatt rendezik meg Las Vegasban.

Kingston HyperX tuning verseny

A Kingston az overclocking verseny keretében együttműködik a tuningolók és a teljesítményhajszolók első számú információforrásával, a HWBOT weboldallal. A versenyzők a maximális memória-órajel, Super PI és Intel® XTU referenciaértékek kategóriájában mérhetik össze tudásukat a legjobb eredményekért. Október 7-től négy héten át tartanak majd a selejtezők, melyek során hetente hirdetnek győztest, és az öt legjobb versenyző a 2014 januárjában megrendezésre kerülő CES keretében küzd majd meg egymással. A döntőhöz szükséges konfigurációt a Kingston és partnerei – az ASUS, a Cooler Master és az Intel® – biztosítják. A teljes versenyszabályzat itt olvasható.

Kingston HyperX DotA 2 liga

A HyperX DotA 2 ligabajnokság október végén veszi kezdetét; a játéksorozatban a 16 csapat 50 000 dollár pénznyereményért vetélkedik. A négy legjobb csapat utazási és szállásköltségeit a Kingston állja, hiszen a versenyzők Las Vegasban versenyeznek majd egymással a bajnoki címért. Minden játszmában az a csapat nyer, amelyik háromból két térképen legyőzi a másikat. A játszmákat élőben közvetítik majd, így a rajongók nyomon követhetik kedvenc csapatuk eredményeit. A formátum és a verseny teljes leírása itt olvasható.

„A HyperX tuning verseny idén újra lehetőséget biztosít a megszállott overclockerek számára, hogy legjobb tudásuk szerint feszegessék a HyperX memóriák határait. A DotA 2 bajnokság feledhetetlen élményt nyújt majd a játékosok és a rajongók számára egyaránt, hiszen a világ legprofibb játékosai küzdenek meg egymással, a rajongók pedig minden percet élőben követhetnek majd az interneten keresztül" – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A Kingston kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény