FőoldalÜzletBővíti a 21:9-es UltraWide IPS monitorcsaládját az LG
2013. augusztus 16., péntek ::

Bővíti a 21:9-es UltraWide IPS monitorcsaládját az LG

Az LG három új modellel bővíti IPS 21:9-es ultraszéles monitorcsaládját. A 29EA73, a 29EB73 és a 29MA73 monitorok kijelzője nem csak a párhuzamos feladatkezelést könnyítik meg, hanem páratlan mozi- és játékélményt is nyújtanak. Az IPS 21:9-es UltraWide sorozat tagjai emellett számos olyan kimagasló jellemzővel bírnak, amelyek a többfeladatos munkavégzést és a szórakozást egyaránt gördülékenyebbé és élvezetesebbé teszik

„Az LG IPS 21:9-es UltraWide termékcsalád a hagyományos számítógépes monitorok merész újraértelmezése – fogalmazott Hyoung-sei Park, az LG Electronics szórakoztatóelektronikai üzletág IT divíziójának igazgatója. – Mozivásznat idéző képaránnyal rendelkező kijelzőink remek hatékonyságnövelő funkciókat és lenyűgöző IPS képminőséget kínálnak. A felhasználók a jövőben is olyan termékekre számíthatnak az LG-től, amelyek újraértelmezik a jelenleg elérhető megoldások körét és új, izgalmas lehetőségeket nyitnak meg a technológiában."

A 29 hüvelyk (~ 74 cm) képátlóval rendelkező ultraszéles IPS monitorok képernyőjén egyszerre több ablak is kényelmesen elfér. Párhuzamos munkavégzés esetén különösen hasznos, ha nagy mennyiségű információ jeleníthető meg egyetlen képernyőn. A 4-Screen Split funkcióval a képernyő négy részre tagolható, a szegmensek pedig pár kattintással különböző hasznos konfigurációkba rendezhetők a párhuzamosan futó feladatok hatékonyabb kezelése érdekében. A Dual Link-up technológia tovább növeli a monitor hatékonyságát, hiszen egyszerre két külső eszközről képes tartalmat megjeleníteni.

A képarány az LG 21:9-es kijelzőinek esetében a valódi mozik képarányát idézi, amely biztosan meggyőzi még a legigényesebb filmrajongókat is. A különleges monitorok a videojátékok kedvelői számára is remek választásnak bizonyulnak, hiszen a legújabb szélesvásznú technológiát használó multiplayer akciójátékok maximális élményt nyújtanak ezeken az új kijelzőkön.

Az LG speciális IPS kijelzőtechnológiájával felvértezett UltraWide termékcsaládja élethű képekkel, pontos színekkel és rendkívül széles betekintési szöggel kápráztatja el a felhasználókat. A monitorok a gyári hardveres kalibrációnak köszönhetően hosszan megőrzik az optimális színhűséget. Az LG IPS monitorainak kiemelkedő képminőségét számos termékminősítés és ipari elismerés igazolja.

Az UltraWide termékcsalád Mac számítógépekkel is kompatibilis, továbbá számos csatlakoztatási lehetőséget támogat, többek között az MHL-t, a HDMI-t és a DisplayPortot. Az LG UltraWide monitorok így sokoldalú szórakoztató központként használhatók, amelyeken különféle eszközökről, például okostelefonról, táblagépről és laptopról származó tartalmak is megjeleníthetők.

A TV tunerrel is felszerelt 29MA73 modell új, Extra View, azaz „kép a képben" szolgáltatásával tévézés mellett az Extra View ablakban megjeleníthető a tévéműsor, vagy bármilyen okostelefonon futó játék és egyéb tartalom. Az Extra View funkcióval külön kiegészítő nélkül képes a monitor IPTV szerű szolgáltatásokat biztosítani.

A 29EB73-as modell ergonomikus állítható állvánnyal rendelkezik, amellyel a monitor könnyen a megfelelő magasságba állítható, így nagyban hozzájárul a kényelmes és ideális munkavégzéshez.

A 29EA73 és a 29EB73 modellek világszintű piaci bevezetése még ebben a hónapban megkezdődik, míg a 29MA73, szeptember végén kerül a boltokba.

Az LG honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény