FőoldalÜzletNemzetközi franchise szerződést kötött a Premier Farnell a Coilcrafttel
2013. március 01., péntek ::

Nemzetközi franchise szerződést kötött a Premier Farnell a Coilcrafttel

A Premier Farnell alkatrészdisztribútor bejelentette, hogy a Coilcrafttel kötött legújabb megállapodása értelmében a világvezető chip induktivitást, mágnestekercset és más mágneses anyagokat gyártó cég 3500 termékét kínálja raktárról. A Coilcraft kibővített képviseletétől a magas hozzáadott értékre nagy hangsúlyt fektető Premier Farnell azt reméli, hogy megerősíti saját vezetői pozícióját az európai elektronikai alkatrészpiacon. A friss megegyezés kiterjed Izrael kivételével egész Európára, a csendes-óceáni ázsiai régióra, Brazíliára és Mexikóra is

A Premier Farnell a Coilcrafttől tekercselt RF induktivitásokat, légmagos tekercseket, nagyteljesítményű teljesítménytekercseket stb. kínál, beleértve a legtöbb termékcsaládra kiterjedő tervezéstámogató megoldásokat is, amely lehetővé teszi a Farnell számára a Coilcraft termékek tervezőinek közvetlen támogatását az alapkoncepció és késztermék között. A Coilcraft példaértékű etikai és környezetvédelmi kódexe elősegíti a Farnellt a saját maga által is követett hozzáállás szerintiek teljesítésében.

A gyors tervezést előnyben részesítők számára jó hír, hogy a Premier Farnell másnapi kiszállításra kínálja a Coilcraft termékeit. A Coilcraft termékeket elsősorban a vezeték nélküli és szélessávú távközlési, gépjárműipari, számítástechnikai és perifériás, teljesítménymenedzsment alkalmazások fejlesztőinek ajánlják a cégek.

Mike Buffham, a Premier Farnell globális termék- és árazási igazgatója így kommentálta a bejelentést: "Legújabb, sok izgalmat tartogató, nemzetközi franchise megállapodásunk a Coilcrafttel jelentősen bővíti díjnyertes technológiai megoldásaink és termékkínálatunk körét, amely elősegíti vezető pozíciónk megőrzését az elektronikai alkatrészek disztribúciós piacán. A Coilcraft termékeit ügyfeleinknél végzett igényfelmérés alapján vettük fel passzívalkatrész-kínálatunkba, amelyet a szokásos, kedvelt módon kínálunk fel részükre."

Tom Liebman, a Coilcraft elnöke az alábbi kommentárt fűzte a bejelentéshez: "Rendkívül elégedettek vagyunk, hogy a Premier Farnell hozzájárul globális értékesítési hálózatunk kiterjesztéséhez. Számunkra rendkívül előnyös az általuk képviselt értékesítési és támogatási filozófia, így biztosak lehetünk benne, hogy megoldásaink a lehető legjobb módon érik el az innovatív megoldásokat kereső mérnököket."

A Farnell honlapja

A Coilcraft honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény