FőoldalÜzletÁprilisban ismét találkozik a nemzetközi szaksajtó és az elektronikai ipar krémje
2013. február 08., péntek ::

Áprilisban ismét találkozik a nemzetközi szaksajtó és az elektronikai ipar krémje

Ötven, a világ minden tájáról összesereglő újságíró, akik az elektronikai ipar minden szegmensét lefedik fog találkozni a 11. Globalpress Electronics Summit keretében az amerikai high-tech cégek vezetőivel

A sajtótájékoztató-sorozat egyedüli lehetőséget kínál a cégeknek a média tájékoztatására.
A csúcstalálkozó elsősorban az észak-amerikai elektronikai vállalatok vezetőinek nyújt lehetőséget, hogy megfeleljen a külföldi szerkesztők és riporterek kérdéseire. Idén a média képviselői Kínából, Japánból, Koreából, Tajvanról, Németországból, az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Dániából, Svédországból, Norvégiából, Svájcból, Indiából, Izraelből, Olaszországból és Magyarországról utaznak az eseményre. Az amerikai szaksajtó szerkesztői is megtalálhatók a csúcstalálkozó résztvevői között, hiszen ezen az értékes eseményen nekik is lehetőségük nyílik az újdonságok összegyűjtésére és hírek cseréjére ázsiai és európai kollégáikkal.

Jó lehetőség a sajtószereplésre
Több mint 20 szervezet - a start-up cégektől a multinacionális vállalatokig - vár a 2013-as Globalpress Electronics Summit-on a média képviselőire április 15-18-áig. Annak, hogy évről évre visszatérő résztvevői vagyunk a rendezvénynek az az oka, hogy lehetőségünk van a világ minden tájáról összegyűlő újságírók tájékoztatására, anélkül, hogy külföldre utaznánk - mondta Dale Weisman, a Silicon Labs (Austin, Texas) globális PR-menedzsere.
Weisman szerint: "Az Electronics Summit a Silicon Labs-nak kiváló fórumot teremt bemutatni a legújabb kevert jelű megoldásait, jövőképünket a kulcsfontosságú területeken, mint például a fogyasztói elektronika, az intelligens energiahasznosítás és a ’Tárgyak Internete’, valamint a kapcsolatok megerősítésére a technológiai szaksajtó képviselőivel Európa-, Távol-Kelet- és Amerikaszerte."

A kapcsolatépítést a chiptervező vállalatokkal és a legújabb technológiai trendek megismerését tartja Karen Kou, a tajvani Micro-Electronics and Communication Components magazin szerkesztője a Summit legfontosabb értékének.
"A kötetlen interjúk során természetesen jobb személyes kapcsolatot tudunk építeni a cégek vezetőivel" - mondta Kou.

A kisvállalkozásoknak: "Speed Dating on Stage"
Egy egész Summit nap – csütörtök, április 18 – lesz fenntartva a feltörekvő cégek bemutatóira - mondta Irmgard Lafrentz, a Globalpress Connection elnök-vezérigazgatója, az éves csúcstalálkozó szervezője. Újdonság lesz idén, hogy a kisvállalatoknak egy 15 perces "Short Stop" sajtótájékoztatóra lesz lehetőségük, amely Lafrentz szerint "olyan lesz majd, mint a gyorsrandi, csak a színpadon."

A résztvevő cégek fő témái idén: beágyazott rendszerek, eszközök és IP alkalmazások az autóiparban, távközlés, fogyasztói elektronika, kommunikáció, az ipari, orvosi és tudományos iparági szegmensekben.

A Globalpress Connection-ről
A Globalpress Connection a kaliforniai San Jose egyik PR ügynöksége, amely úttörő szerepet játszott abban, hogy a nemzetközi média közvetlenül a high-tech vállalatok számára elérhető legyen. A Globalpress Electronics Summit, az euroasiaPRESS és egy új konferencia, az ITeuroasiaPRESS, lehetővé teszi az amerikai high-tech cégeknek, hogy személyesen a Szilícium-völgyben találkozzanak az európai és ázsiai országok iparközeli és üzleti újságíróival, elkerülve azt, hogy egyenként szervezzenek nemzetközi sajtó túrákat.

A Globalpress Connection honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény