FőoldalÜzletFestékszublimációs nyomtatók az Epson-tól
2013. január 23., szerda ::

Festékszublimációs nyomtatók az Epson-tól

Az Epson két új nagyformátumú nyomtatóval, a 44 hüvelyk méretű SureColor SC-F6000-rel és a 64 hüvelykes SureColor SC-F7000-rel lép be a festékszublimációs transzfernyomtatási piacra

Az ismert transzfer papírokon akár 720×1440 dpi felbontást biztosító nyomtatók nemcsak az Epson első festékszublimációs modelljei, de az elsők az iparágban, amelyeknek minden komponensét – a tintától és a nyomtatófejtől a nyomtató burkolatáig valamint az opcionális tartozékokig – egyetlen vállalat tervezte és gyártotta. A készülékek minősége, teljesítménye és megbízhatósága maximális üzemidőt és maximális profitot, valamint alacsony üzemeltetési költséget biztosít.
A SureColor SC-F modellek masszív és tartós 4 színű, tekercsadagolású nyomtatók, amelyeket sokféle felhasználási területre terveztek. A közép-, és nagyteljesítményű, 64 hüvelyk méretű SureColor SC-F7000 valamint a közép-, és kisteljesítményű, 44 hüvelykes SureColor SC-F6000 a minőségi textilanyagok, sportruhák, különböző ruházati termékek, kiegészítők, egyedi reklámtárgyak és különböző, grafikával ellátott eszközök hatékony előállítására készültek. Az innovatív, egyszemélyes nyomathordozó-betöltés és az olyan beállítási funkciók, mint az automata tekercsfeszítés vagy az intuitív LCD vezérlőpanel mindkét nyomtatót könnyen és gyorsan beállíthatóvá és használhatóvá teszik.
Mindkét modell nyomtatási sebessége 16 – 57 m2/óra között változik az alkalmazás függvényében, illetve a készülékek a nyomtatóba épített, könnyen utántölthető, 1,5 literes tintarendszerrel rendelkeznek. Ezenkívül az automatikus feltekercselő egység – amely az SC-F7000 esetén alapfelszereltség, az SC-F6000 esetén választható – lehetővé teszi a maximális megszakítás nélküli működést minimális karbantartási állásidővel.
A festékszublimációs nyomtatási piacon elismert Epson MicroPiezo TFP nyomtatófej biztosítja a precíz és állandó teljesítményt, illetve a tartósságot. Mindez az új, speciális vízbázisú tintával, az Epson UltraChrome DS tintarendszerrel együtt kiváló minőségű, élénk színű nyomatokat garantál, intenzív feketékkel, éles kontúrokkal és finom színátmenetekkel. A SureColor SC-F sorozat által előállított textilnyomatok kiváló ellenálló képességgel rendelkeznek: a fény és a mosás okozta fakulásnak, valamint a kopásnak és a verejtéknek is ellenállnak.
„A digitalizált textilnyomtatás a piacon még mindig kevesebb, mint 2%-os részesedéssel bír. Stratégiánk, hogy növeljük ezt a hányadot a professzionális nyomtatási iparág ellátásával. Az Epson által fejlesztett legmegbízhatóbb és legköltséghatékonyabb megoldásokkal egyenletes minőség biztosítható a kisszériás nyomtatási projektek egyre növekvő piacán is” – mondta Guy Martin, az Epson Europe termékmenedzsere.

Az Epson honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény