FőoldalÜzletJövő áprilisban Berlinre figyel az energiatárolási szakma
2012. november 28., szerda ::

Jövő áprilisban Berlinre figyel az energiatárolási szakma

Hatodik alkalommal, 2013. április 23-25. között kerül megrendezésre ezúttal Berlinben az Energiatárolási Fórum. Legutóbbi öt fórumunkon több mint kétszáz felszólaló volt, akik közül több mint harminc olyan vezető ipari vállalattól érkezett mint az EDF, E.ON, ENBW, RWE, GDF SUEZ, TERNA, DONG ENERGY, CHINA STATE GRID, ENEL. Az eseményekre a résztvevők több mint harmincöt országból érkeztek

A hatodik berlini energiatárolási fórumon (6th Energy Storage Forum Berlin) ötven felszólaló lesz, közöttük tizenhét közműipari cégtől, hét pedig szabályozó testülettől érkezik, összesen több mint tizenhét országból. A napirenden több mint negyven témakör szerepel, amelyek az energiatárolás minden aspektusát lefedik.

A „technológiai szappantartó (Tech Soap Box) egy új része a fórumnak, és arra szolgál, hogy a legújabb energiatárolási technológiákat bemutassa. A bemutatottak közül a fórum hallgatósága választja ki a legjobbat.

A „Build An Action Plan” szintén a fórum különlegessége, kifejezetten erre az eseményre tervezték, és két energiatárolási szakértő támogatja. A konferencia résztvevőit csoportokra osztják, és felkérik őket egy lépésről-lépésre vezető útmutató létrehozására, amely egy bizonyos számú probléma megoldására irányul, és a munkába visszatérvén azonnali feladatmegoldást szorgalmaz.

A fórum programja az alábbi címről letölthető: http://goo.gl/440ET

Az alábbi weboldalon regisztrálhat a fóruma, és az „EN13” promóciós kód megadásával 15% kedvezményt is kaphat: http://goo.gl/AbF7L

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény