FőoldalÜzletA PayPal közép és kelet-európai leányvállalata bejentette új vezetőségét
2012. október 29., hétfő ::

A PayPal közép és kelet-európai leányvállalata bejentette új vezetőségét

A PayPal közép és kelet-európai leányvállalata október 25-én jelentette be új menedzsmentjét. A Damien Perillat, regionális ügyvezető által irányított szakembergárda célja a nemzetközi online kereskedelem felpezsdítése a régióban olyan innovatív megoldásokon keresztül, mint a PayPal mobil eszközökre fejlesztett alkalmazása. A Matt Komorowski, értékesítési- és Ganna Yevtushenko üzletfejlesztésért felelős vezetővel kiegészülő csapattal a vállalat tovább szeretné növelni a vásárlók, a kereskedők, a banki partnerek és a mobilszolgáltatók elkötelezettségét a régióban

Damien Perillat, az újonnan kinevezett ügyvezető a következőket nyilatkozta: "Közép- és Kelet-Európa hatalmas fejlődésen ment keresztül az elektronikus kereskedelem területén az elmúlt néhány évben. Hisszük, hogy a PayPal hozzáadott értéke piacképes előnyöket nyújt mind a kereskedőknek, mind pedig a vásárlóknak. Elsődleges prioritásunk a nemzetközi kereskedelem lesz a régióban, amely már jelenleg is az összes PayPal fizetés 25%-át adja világszinten, az arány pedig a szóban forgó országokban még magasabb. Vállalatunk igazi többcsatornás értékesítést tesz lehetővé a kereskedőknek, és tudjuk, hogy az olyan megoldások, mint a mobiltelefonos fizetés jelentik a siker kulcsát egy világban, ahol az online és az offline kereskedelem határai egyre inkább összemosódnak" - mondta el az ügyvezető.

Mobil megoldások
A PayPal mobilalkalmazása a régió országaiban képes a helyi valuták kezelésére, Magyarországot is beleértve. A fogyasztók a mobil funkciókat másképp használják, mint az asztali megoldásokat, ezért a PayPal olyan alkalmazást fejlesztett, amely a lehető legegyszerűbb módon elégíti ki igényeiket. A következő években az új menedzsment a helyi szolgáltatókra, fejlesztőkre és platformokra fog koncentrálni, hogy tovább tökéletesítse a felhasználói élményt. A PayPal 2012-re 10 milliárd dolláros mobil fizetési forgalmat vár, ami 150%-os növekedés a tavalyi évhez képest.

Nemzetközi online kereskedelem
A PayPal rendszere radikálisan leegyszerűsítette a nemzetközi online kereskedelmet számos fizetési módjával és új biztonsági megoldásaival. Jelenleg a PayPal mintegy 190 országban és 25 valutában működik világszerte.

Helyi elérés
Az új menedzsment tagjai különböző közép-európai piacokról származnak, és velük a PayPal globális tapasztalatainak és megoldásainak átadasára törekszik majd a helyi partnerek számára. A vállalat lehetővé teszi majd a pénzügyi vállalatoknak, hogy gyorsabban utaljanak online és offline egyaránt. A PayPal a helyi kereskedőket is segíteni fogja forgalmuk és bevételeik növelésében azzal, hogy egyszerűen teszi elérhetővé és láthatóvá őket felhasználók milliói számára a régióban és világszerte egyaránt.

A PayPal kelet- és közép-európai leányvállalata az alábbi piacokért felel: Albánia, Andorra, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Ciprus, Csehország, Észtország, Finnország, Görögország, Magyarország, Izland, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Málta, Lengyelország, Románia, San Marino, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna.

A PayPal honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény