FőoldalÜzletKutatási pályázati felhívás egyetemek számára
2012. október 16., kedd ::

Kutatási pályázati felhívás egyetemek számára

Az ABB a világ minden pontjáról várja egyetemek és kutatóintézetek előterjesztéseit, hogy támogatást nyújthasson azon tehetséges végzős hallgatók számára, akiknek projektjei a tudományos kutatás és az ipari alkalmazás egyesítéséből születnek az energetika és az automatizálás témakörében. Az ABB számos egyetemi kutatócsoporttal állt kapcsolatban világszerte eddig is. Az "ABB Research Grant Program" célja, hogy tovább bővítse a cég egyetemi partnereinek körét

"Az ABB egyetemi együttműködési programján keresztül erősíti meg elkötelezettségét a nyitott innováció irányába. Az ABB egy valódi együttműködésen alapuló innovatív ökoszisztémát kíván támogatni azáltal, hogy a világ minden tájáról összehozza az ABB kutatóközpontok szakembereit a legjobb végzős hallgatókkal és professzorokkal" - mondta Prith Banerjee, ABB Executive Vice President, Chief Technology Officer.
Pályázni 2012. november 1-je és 2012. november 30-a között lehet. A finanszírozás egyszerre egy évre kerül elfogadásra, de a programot úgy terveztük, hogy éveken keresztül képes legyen támogatni projekteket. A támogatások átlagosan 50.000 USD és 80.000 USD közé esnek évente, és a kutatás vezetője, vagyis a fő pályázó valamely egyetem, főiskola vagy kutatóintézet professzora kell, hogy legyen.
A sikeres jelöltek 2012. december 31-ig értesítést kapnak, a finanszírozás pedig 2013. január 1-jén veszi kezdetét.
A támogatással kapcsolatban bővebb információ az alábbi linken található: ABB Research Grant Program

Az ABB honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény